DZIULKA78
uzalezniona od BB
co do ciuszkow to NIC nie kupowalam na wiek "0", tylko od razu na 3 i 6 mcy.(miala 50 cm jak sie urodzila) u nas na targu w lyonie facet ma zarabiste ciuszki portuglaskiego producenta, jakosciowo bomba, mloda jako niemowlaczek wygladala jak laleczka z reklamy
)) ogolnie u niego kupowalam tone rzeczy a tak to mase w Kiabi i przez internet. poduszke do "cycania" na necie zaplacilam 19 euro a taka sama w sklepie 39.
Magda co do wybudzania to znam to... najpierw byly zeby potem koszmary jakies ze koniec swiata a teraz i z goraca potrafi sie rozbudzic. zeby dalo dziecko sie wylaczyc wieczorem i wlaczyc rano jak sie wyspimy co nie????
))
JOSEPHINE, YASEMIN juz ja jej dam modelke!!! nigdy w zyciu !!!!!!!!!!!! za to ma zadatki na pilkarke nozna.... sadzi tak w noge ze jej rowiesnicy oczy robia i nawet starsi chlopcy. w niedziele zesmy graly na plazy w noge to pilka tylko fruwala a ludzie Léane brawo bili. kto wie moze kiedys to bedzie jej wielka pasja i zostanie pilkarka Olympique Lyonnais féminin???
) nie bede miala nic przeciwko bo kocham pilke. druga jej milosc to plywanie (ewidentnie po mnie -moglaybysmy spac w wodzie obie), a trzecia to ....maszyny budowlane, ciezarowki, dzwigi, betoniarki , koparki itp. kiedys jechalam tramwajem z nia i kolo budowy zesmy przejezdzali to mloda jezor do szyby i na caly tramwaj " mama zobacz!!! 3 dzwigi, koparka!!! géééééniaaaal!!!!!!" myslalam ze padne
)) i jak rysuje cos na kartce to tez ciezarowki, dzwigi i inne atrakcje. szef prac budowlanych mi rosnie albo inzynier architektury
pp
Magda co do wybudzania to znam to... najpierw byly zeby potem koszmary jakies ze koniec swiata a teraz i z goraca potrafi sie rozbudzic. zeby dalo dziecko sie wylaczyc wieczorem i wlaczyc rano jak sie wyspimy co nie????
JOSEPHINE, YASEMIN juz ja jej dam modelke!!! nigdy w zyciu !!!!!!!!!!!! za to ma zadatki na pilkarke nozna.... sadzi tak w noge ze jej rowiesnicy oczy robia i nawet starsi chlopcy. w niedziele zesmy graly na plazy w noge to pilka tylko fruwala a ludzie Léane brawo bili. kto wie moze kiedys to bedzie jej wielka pasja i zostanie pilkarka Olympique Lyonnais féminin???