czesc dziewczyny
yasemin : uprzejmie dziekuje za potwierdzenie mojej choroby, mojego swirostwa

;-):-);-)

a bedac juz przy temacie, mam uratowana skore ! doszly dzis buty na slub dla synka, i moje buty i kurteczka ale tych jeszcz enie odebralam z punktu ... Wiec mam nadzieje ze beda ok ( rozmiarowo) ... Biorac pod uwage ze moge je odebrac dopiero po fryzjerze ok. 17 jesli sie okaze ze cos jets nie tak ... zostanie mi tylko i wylacznie 1 dzien jutro, zeby wymyslec cos coby nie isc na slub boso i bez nakrycia ... o!
zaczyna mi sie powoli wkradac stres zwiazany z podroza i tym gdzie ebdziemy mieszkac prze ztrzy dni ... aaaa!!! bedzie dobrze, bedzie dobrze, MUSI byc dobrze!!!!
zoe : a Z. nie czuje czasem, nie zdaje sobie coraz bardziej sprawy z brzuszka i konkurencji ...? Moze stad bole brzucha i chec zainteresowania swoja osoba ..À le piszesz tez ze jakies krostki wyszly ...hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a jak tam saszetki, sprawdzaja sie ?
siedze i pije pierwsza kawe, maz dal sie wyspac dzis ... pelnia szczescia, bosssz jak niewiel potrzeba zeby czlowiek odzyl i inaczej spojrzal na swiat!!!!! SEN SEN SEN ! i zdrowie!
odnosnie motywacji to ...ja moge sie tylko wstydzic .. i tej do nauki, i tej do pracy ...nawet tej do sprzatania domu :/ probuje wybrac 1 z 3, ktore jest dla mnoe opcja najgorsza i co sie okazuje ...Ze najbardziej to i tak lubie ...sprztaanie domu

hahahhahahaa no i moze nauke, ale tylko taka z pasji, jak dzieci nie ma w promieniu kilometra, a nie na sile, na date, na punkt ...