cd : tak zrobila z eon mual isc na skladki do ram a my zostac na securité sociale. jakkolwiek to nie usparwiedliwa obiboctwa meza, owa kobieta sie nie zpaytala czy ja mam jakas activité por..; a nie mam, kura doùmowa, nie pracuje ! wiec maz poszedl na ram a ja i dzieci zostalismy be zubezpieceneia i odkrylam to zupelnie przypadkiem!
teraz : zeby byl smieszjniej, skladki firmowe i pdoatki sa wysokie a maz znalazl prace : klient z jego firmy zechcial go zaytrudnic, na co on sie zgodzil, wiec znow nie ram tylko teraz zkontraktem assurance maladie... i znow obled! nie mzoe od razu zmoenic nawet z kontraktem, musi nas dopisac do firmy i w momencie gdy udowodni z ena kontrakcie zarabia mniej niz na firmie, mozemy otworzyc ass maladie ! obled...to juz moja II taka akcja, z pierwszej jakos tudnetki z etak w^prost kolokwialnie powiem : zostalam placac za 2 rozne mutuelle, WY****ANA na ponad 1000 euro :! ( sama amnipunkcja 400 plus usg i reszta..) i teraz znow jakas bajka, placimy sjladki a nie jetselsy ubezpiecznei, to nie na moje nerwy ja kolejnej bitwy z fr sluzba zdrowia nie przetrzymam... ja mam k***a naparwde ochote stad uciekac, i precyzje :; ie tylko ze wzgledu na sluzbe zdrowia, inner rzadowe niespodzianki te znas tego roku spotkaly i juz po prostu nie wydalamy...albo nie tak jak bysmy chcieli, powinni... marre marre marre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!