reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Eee magda nic na sile, jak nie masz przekonania to sie nie zmuszaj do podawania, pieczarki maja dosc duzo witamin (zdaje sie B) ale nie sa w diecie niezbedne :):) A jak jednak zaproponujesz Malej to nic sie nie powinno dziac, bo ja podalam wdg tabelki od pediatry, gdzie sa dozwolone wlasnie od takich granic wiekowych.

Anucha- rozumiem:) tyle, ze mi to ratuje zycie czasami bo nie musze robic osobno jedzenia dla olivii i dla nas:p a ja z tych leniwych i gotowac nie lubie :p

dziulka- corka super sie spisala:) powodzenia jutro!

yasemin- gdzie przepadlas:p

areaksa- czekamy na foto :p

josephine- wyjasnilas juz cos w sprawie ubezp?

heheh Magda chyba telepatycznie mnie ściągnęłaś ;) Siedzę sobie otworzyłam własnie piwko malinowe, chipsy fromage i dodatkowo zakupiłam sobie paczkę żelków, które od południa podjadam systematycznie ;D Rozpusta na całego !

Dziulka - Córka taka dzielna a mama co ??? Pierś do przodu głowa w górę i jak żołnierz jutro z uśmiechem w drodze do szkoły ! :)

oj tak tak Arekasa czekamy na zdjęcia :) :) :)

YASEMIN a coz cie rozbawilo? naklejka w szkole?:D:D kurde do teraz boki zrywam:)))
czy bawi cie mamusia glizdusia? ja na leane mowie glizdus, glizda klusek, lobuz chippie, pepette:)
jestem po poltorej godziny zumby i zumby santao. jasny gwint chyba mi miesnie ud popekaja jutro:p ide dodo

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękujemy, dziękujemy :happy2:
Mamy się dobrze, ja trochę "świruję", bo pomimo, że miałam styczność z niemowlakami to jednak własne dziecko to co innego i na razie to mogłabym tylko patrzeć na niego przez caaaały czas.
Anucha faktycznie poradziłam jakoś :szok: a tak się tego bałam wszystkiego.

A to mój maluszek, czyli 43 cm i 2530 gramów szczęścia! :happy2:
P1040023.jpgP1040037.jpg

Załączniki

• P1040023.jpg
    P1040023.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 57
  • P1040037.jpg
    P1040037.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 57

Nowe wątki

reklama
reklama