Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anucha- wiem wlasnie, ze w szkolach w meni sa pieczarki na 100%! Ale ja jakos sie boje.... Sama nie wiem czego, moze to z pl taki jakis przesad mi sie przyplatal
Eee magda nic na sile, jak nie masz przekonania to sie nie zmuszaj do podawania, pieczarki maja dosc duzo witamin (zdaje sie B) ale nie sa w diecie niezbedne A jak jednak zaproponujesz Malej to nic sie nie powinno dziac, bo ja podalam wdg tabelki od pediatry, gdzie sa dozwolone wlasnie od takich granic wiekowych.
heheh Magda chyba telepatycznie mnie ściągnęłaś Siedzę sobie otworzyłam własnie piwko malinowe, chipsy fromage i dodatkowo zakupiłam sobie paczkę żelków, które od południa podjadam systematycznie ;D Rozpusta na całego !
Dziulka - Córka taka dzielna a mama co ??? Pierś do przodu głowa w górę i jak żołnierz jutro z uśmiechem w drodze do szkoły !
YASEMIN a coz cie rozbawilo? naklejka w szkole? kurde do teraz boki zrywam))
czy bawi cie mamusia glizdusia? ja na leane mowie glizdus, glizda klusek, lobuz chippie, pepette
jestem po poltorej godziny zumby i zumby santao. jasny gwint chyba mi miesnie ud popekaja jutro ide dodo
Dziękujemy, dziękujemy
Mamy się dobrze, ja trochę "świruję", bo pomimo, że miałam styczność z niemowlakami to jednak własne dziecko to co innego i na razie to mogłabym tylko patrzeć na niego przez caaaały czas.
Anucha faktycznie poradziłam jakoś a tak się tego bałam wszystkiego.
A to mój maluszek, czyli 43 cm i 2530 gramów szczęścia!