zoe : a nie masz ochoty jej sie wprost zapytac ' a ty ile przytylas w ciazy, ciezko bylo zrzucic ... bo widze ze lata minely a temat wagi w ciazy ciagle ci na sercu lezy"

takich toksyn trzeba unikac,a jak nie daje rady, to grzecznie ale bardzo konkretnie potraktowac i na ich meijsce posadzic
a jelsi chodiz o ciuchy ciazowe to ja do konca nie weszlam w jeansy z gumka i pizamy ciazowe, bo gumka mi nawte brzucha nie obciskala troche i z dupy lecialy...takze ciazowe pory pozostaje marzeniem
krapyka : oszzz ty z tymo kozaczkami ! hahahahaha a na serio by mi sie rpzydaly ...bo jedne mam zjechane a drugie (prezent niespodzanka od meza na gwiazdke) sa za szerokie w lydzie i dziwnie sie czuje... numer mniejsz epowinny byc to moz i lyda by lepiej wygladala ... a ja wtedy taka glupia nie chcialam wymienic, chcialam mu zrobic przyjemnosc i od razu zalozyc na spacer
a meza co pustaki kocha to zazdroszcze : nie tylko lubi i uwazga : POTRAFI budowac, a jeszcze cieszylby sie z tego typu prezentu. moj to to gwozd potrafi wbic i szafke z ikei zlozyc... a prezenty lubi takie ze ze soba rywalizujemy

w zeslzyml roku na urodizny dostalam iPhone, i mu go zyczliwie oddalam

nie jetsem typem high tech, od 3 lat nagrywam muzyka na baladera mp3 ktorego dostalam ...tez od meza ! ja to typowa baba, lubie torebke, kosmetyki, ubrania moze byc ksiazka : zbey nie wypadlo za bardzo blondi
zoe : u na stez padalo, mocno ale 5min !