reklama

Mamy z FRANCJI!

aha torebke tez zamowilam..ale takiego codziennego cabasa en tissu na wrzucenie gratow i powieszenie na wozku...

krapryka : jak dzieci w szkole ?

a ja mialam spac i nici...zagrzmialo kilka razy, synek spi ale mnie juz zaburzylo, bylam na etapie gdzie robi sie slodko i zasniecie juz tuz tuz... i znowu DOOPA

Ostatnia edycja:
reklama
Arekasa – śliczny jest Twój synek ! Dziękujemy za podzielenie się zdjęciami J

Zoe
– No właśnie już Ci kiedyś pisałyśmy aby się nie przejmować gadaniem aby pogadać. A swoją drogą może one naprawdę tak szczerze po życzliwemu Ci zazdroszczą ?

Ostatnia edycja:
Josephine zagrzmialo? u nas taka ulewa byla ze hoho. co do tej baby no unikam ale niestety dzieci di tej samej klasy chodza i wiesz jak jest. ja zaczelam " tyc " nie dawno bo do 4 miesiaca waga w miejscu. nawet ciuchow ciazowych nie mam. jak chlodniej spodnie dresowe i tyle. a przy okazji zapytam sie was gdzie kupic spodnie jeans ciazowe bo mysle ze pod koniec sie nie obedzie bez. widzialam cos na necie. ale wolalabym przymierzyc. Tutaj to nic nie ma.

no plaszcz zimowy jak najbardziej jako obowiazkowy wydatek!!! nie zapomnij o kozaczkach:)

Enzo caly czas nie lubi szkoly , mowi , ze mu sie nudzi ( w co moge uwierzyc bo on umie czytac juz a w CP dopiero zaczynaja nauke) , mowi tez ze halas jest na przerwach ale to raczej normalne:) w klasie jest ich tylko 19 w klasie wiec choc to jest dobre, ze tlumu nie bedzie!

Karen franchement wymiata , gdzie jej nie poslesz wszedzie dobrze! pochwale dostala juz, tatus dzis z dyrektorka gadal bo je rano zawozil i caly dumny pochwalij mi sie coreczka:) bo wiesz on twierdzi, ze coreczka jest tylko jego hahahaha

A ja nie wiem co mu kupic....napewno by sie ucieszyl z palety pustakow bo zawsze sie przyda do budowy nad oceanem ale to malo romantyczny prezent.... myslalam tez o nowym I phonie ( a ja sobie stary bym wziela) hihi zobacze jeszcze. w kazdym razie robimy impreze to napewno juz jego kumpli zaprosilam a kumpela torty piecze :)

Yasemin tez tak mysle ze czysta zazdrosc no nie moja wina ze baba w ciazy 20 kg przytyla. Ale tez poco tyle gadac , codziennie. ...ona juz jakos te kg zrzucila i koniec. teraz jest szczupla baba.

zoe : a nie masz ochoty jej sie wprost zapytac ' a ty ile przytylas w ciazy, ciezko bylo zrzucic ... bo widze ze lata minely a temat wagi w ciazy ciagle ci na sercu lezy" :) takich toksyn trzeba unikac,a jak nie daje rady, to grzecznie ale bardzo konkretnie potraktowac i na ich meijsce posadzic

a jelsi chodiz o ciuchy ciazowe to ja do konca nie weszlam w jeansy z gumka i pizamy ciazowe, bo gumka mi nawte brzucha nie obciskala troche i z dupy lecialy...takze ciazowe pory pozostaje marzeniem

krapyka : oszzz ty z tymo kozaczkami ! hahahahaha a na serio by mi sie rpzydaly ...bo jedne mam zjechane a drugie (prezent niespodzanka od meza na gwiazdke) sa za szerokie w lydzie i dziwnie sie czuje... numer mniejsz epowinny byc to moz i lyda by lepiej wygladala ... a ja wtedy taka glupia nie chcialam wymienic, chcialam mu zrobic przyjemnosc i od razu zalozyc na spacer :)

a meza co pustaki kocha to zazdroszcze : nie tylko lubi i uwazga : POTRAFI budowac, a jeszcze cieszylby sie z tego typu prezentu. moj to to gwozd potrafi wbic i szafke z ikei zlozyc... a prezenty lubi takie ze ze soba rywalizujemy ;)
w zeslzyml roku na urodizny dostalam iPhone, i mu go zyczliwie oddalam :) nie jetsem typem high tech, od 3 lat nagrywam muzyka na baladera mp3 ktorego dostalam ...tez od meza ! ja to typowa baba, lubie torebke, kosmetyki, ubrania moze byc ksiazka : zbey nie wypadlo za bardzo blondi :)

zoe : u na stez padalo, mocno ale 5min !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry