Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To mozemy zalozyc klub swietujacych z dala od ojczyzny-my nie damy rady bo maz nie ma juz urlopu - wszystko poszlo na podejscia inv (maz pilnowal malego jak ja koczowalam w szpitalach)...
Magda ja dostalam zaswiadczenie od gyn po zwyklym badaniu (pokazalam jej wyniki bety, widziala ze macica powiekszona), jeszcze przed pierwszym usg
to zaswiadczenie wyslalam pozniej do secu, caf etc
inaczej mowiac wdg mnie daja to zaswiadczenie wczesniej, ale potem do 12 tyg mozna poczekac z wyslaniem go do innych instytucji
(no bo jakby cos poszlo nie tak to potem trzeba zawiadamiac ze sytuacja sie zmienila, pisac a to nic przyjemnego)
odnosnie swiat to my w zeslazym roku i w trym w domu, spokojnie w 4ke. tesciowie robili jakies 2 tyg temu podchodzy zeby plan a/ jechac do nich i rodzenstwo z Uk by przylecialo do nich. PLAN B/ wszyscy do lonydnu do rodzenstwa plan c/ najlepszey uwaga : WSZYSCY DO NAS jak na wredniare przystalo wywinelam sie ze wszystkich