Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja siędzę w PL a Mój we Francji. Chcialibyśmy bardzo żeby przeniosła się do niego. Byłabym bardzo wdzięczna za przydatne informacje dotyczące okresu przed wyjazdem, samego wyjazdu i układania tam sobie życia. Czytałam parę stron waszych postów i troszkę się pogubiłam
:-). Jakbyście mogły mi torszkę naświetlić sytuację 
I ogromnie dziękuję za informacje.
. Chyba się do ZUS-u wybiorę 
)
Nigdy nie miałam do czynienia z tym językiem. Na szczęście mam już nauczyciela więc do wyjazdu będę dzielnie opanowywać podstawy. Zawsze to będzie troszkę łatwiej już we Francji.
i przeprowadzka, myślenie czy wszystkie sprawy załatwione, czy niczego nie zapomniałam doprowadzą mnie pewnie o stan przedzawałowy
Wolę uniknąć takiego stresu w ciąży. Wolę fasolinkę we FR bo chciałabym aby Mój był pełnym uczestnikiem tego wydarzenia a nie tylko poprzez oglądanie fotek czy przez skajpa.