reklama

Mamy z FRANCJI!

samochod to nie wiem jaki... nasz z kolei nie uzywa wogole swojego rowerka, moze cos mu sie na wiosne zmieni teraz ale jesienia jeszcze nie chcial/potrafilpedalowac :)
a traktorek ma fajny wadera, ale zostal w poslce niestety, bo nie mialam jak go zabrac... z samochodow jest fajny chicco streowany ale ile ma funkcji, co ribi to nie wiem dokladnie... u nas dobrze sorawdza sie jeep jungla TOLO z fnac eveil et jeux, bawi sie nim do dzis! tylko on dostal go na roczek, wiec moze marcelek juz jets ciut za duzy do tej zabawki... sama nie wiem... hmmm

reklama
witajcie u nas dzis byl karnawal, kupilam stroj w BHV na rivoli. i tam blisko jest super sklep z przebraniami ale zamkniety byl. mala ma uszy chore. antybiotyk w kroplach do uszu ma ale juz dobrze sie czuje.
u nas dzis prawdziwa wiosna!
a na 2 urodziny mimo ze moja to dziewczyna to chciala samochod , kupilam w sklepie disneya taki fajny, do tej pory caly , nie rozwalony!! ;)
pozdrawiam

zoe : hej :) zdrowka dla malej !
BHV znam ale patrz nie widzialam ze tam robia kostuimy! a tez jezdze do tego na rivoli!
i jaki stroj wymyslilyscie???? :)
a co do autka : to ja jak najbardziej jestem z atym zeby dziewuszki sie bawily klockami autkami itp a chlopcy rowniez lalkami, wozkami, a co! mamay 21 wiek wkonu :)

antylopka : gdzie przepadlas nam?????

ja tez uwarzam ze nie powinno sie dzielic zabawek na dziewczece i chlopience. Marcelek ma lale co gada ale jakos mu sie nie podoba ona , za to juw od dlugiego czasu jest milosnikiem wozkow dla lalek i taki posiada :) wozi w nim wszytsko co sie da :) a czasem my jego :) chodz juz pewnie niedlugo nie da rady wsadzic w niego swej szanownej pupuli bo coraz wiekszy i ciezszy sie robi.
a samochodow to ja mu sama jakos specjalnie nie kupowalam. Marcelek sam z siebie jak wpadnie w polki z zabawkami to gna do samochodzikow i bumbumbumbum. nawet MArki roznych pojazdow rozroznia i nazywa je po swojemu.
ale chyba kupie mu taka karetke badz woz strarzacki taki wiekszy i co by sie tam wszystkie dzwiczki i okienka otwieraly i by bylo widac sprzety w srodku. a jak bedzie jeszcze miec koguta i robic tilitili to po prostu moj dziec padnie z zachwytu.

nie chem tez zbytnio go okupywac tu w zabawki bo 20kwietnia jedziemy do domu i jakos to wszystko trzeba ze soba zabrac. no i oczywiscie w domu dostanie cala fure prezentow od rodziny.
ale jakis prezencik od nas na urodzinki powinnien jak nic miec :)

no wlasnie Antylopkaaaaaaaaaaaaaaaaa????? gdzie ty?
josephine w bhv to jest takie stoisko z zabawkami i tam bylo kilka kostiumow; a o do zabawek samochodami to moja corka to naprawde czasem jak chlopak ;) jak wchodzimy do sklepu to ona siedzi przy ciezarowkach , lalke ma jedna taka stara i inne dla nie moga nie istniec ;) a i uwielbia swoje narzedzia, mlotki itp...a jak cos tatus robi w domu to juz jej nie ma chodzi pomaga mu zeby sruby przykrecac..taka z niej fajna dziewczynka!
a dzis bylam u fryzjera co to kiedys podawalam link i tam daja takie prezenty na koniec , takie duperele, banki mydlane, branzoletki i dzieci sie ciesza, dzis chopak okolo 7 lat skonczyl scinac wlosy i sobie wybral razem z mama taka super rozowa , pelna brokatu linijke z gumka i notes! takze co tu duzo mowic , bawia sie czym chca!
u nas juz dwa dni wiosna ;)

Marys no i fajnie z ta karetka! u nas wozki juz nie wytrzymuja ...ciezaru i sie rwa! ale teraz nowy sposob uzywania wozka wymyslila moja corka....podjezdza pod pralke jak skonczy prac i laduje wszystko na wozek i mi przywozi!
na ile do Polski jedziecie?

zoe :) moj jeszcze na to niewpadl :) tylko do kosza wyciaga a potem strasznie sie spieszy by zdazyc przedemna i ladowac to do suszarki :)
a do polski nie wiem na ile. Maz mi tu cos wspominal bym w lipcu jeszcze tu przyjechala i potem jak on bedzie mial urlop to z nim w polowie sierpnia znow do pl wrocila. ja to sie tak ciagam w ta i wewte :)

hej :)

zoe : to jest mysl z wozkiem i praniem! musz emojego wyszkolic zeby wyjmowal z pralki i mi przywozil pod suszarke !!! :))
fajnie, ze twoja cora ma chlopiece zabawy, lubie takie charakterki :)
u nas 2 dni byla wiosna 16-18 a dzis zimno i pochmurno i mam dosc!!!!

marys : woz strazacki to supe rpomysl, lub karetka moj jak widzi prawdzwie to mega ekscytacja jest i na caly glos "i jo i jo" :)))

zoe : jak garderie?

reklama
josephine witaj! w garderie super, moja to juz taka przedszkolanka sie zrobila ;) bardzo jej sie podoba ! a ja sie ciesze jescze bardziej, wiedzac ze ona tam fajnie czas spedza! dzis z tego co zrozumialam mieli jakies proby zeby sie ewakuowac w razie czego. i potem mi opowiadala ze wyszli na dwor ... i wogole duzo pomyslow maja fajnych dla tych dzieciaczkow!
u nas tez dzis zimno, straszne sa te zmiany temperatury! my jutro idziemy sie doszczepic , bo jest jakas szczepionka , ktora nie pamietam jak sie nazywa , co we wloszech robia w dwoch dawkam , jak maja dzieci 2 lata i 5 a tutaj to daja za jednym razem wiec musze ja doszczepic..
Josephine i jak zlozylas papiery do garderie bo ja juz nie pamietam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry