reklama

Mamy z FRANCJI!

hej
chwile mnie nie bylo a tu tak sie rozgadalyscie ze nas na czerwony pasak przeniesli :) fajnie :)

ale dzis pogoda dopisuje co ?
bylsmy wczoraj malemu buty kupowac bo to przeceiz juz czas wiosenny :)
i dzis smigalismy az milo po podworku.
josephine a to juz sie spodziewasz drugiego dziecia? nie martw sie na zapas na pewno sobie jakos poradzisz z wieksza rodzina.

reklama
zoe : dziekuje za zyczonka
wam rowniez spoznione ale najlepsze z okazdi DNIA KOBIET :)

zoe: ciesze sie ze wypad sie udal, choc na pewno jak bedzie cieplej bedzie jeszcze fajniej :) ogrody sa po prostu przepiekne :)
ale faktycznie duzo do chodzenia
w zamku ostatni raz bylam jak mialam 16 lat i predko nie wroce
potwronie duzo do zwiedzania no i ja bylam latem wiec byly takie tlumy ze nie szlo sie przecisnac przez korytarz i oddychac..

marys : hej !
skad to pytanie? :)
nie nie jestem, niestety. bylam ale troche ponad miesiac temu niestety poronilam... ale mam nadzieje, ze juz niedlugo znow bede, nie odpuscimy :)

przykro mi bardzo!
bede trzymac za ciebie kciuki by nastepnym razem wszystko bylo dobrze!
a bo napisalas ze sie zastanawiasz jak to bedzie z 2 dzieci to tak mnie naszo ze musialas miec jakis powod ze twoje mysli podarzyly w ty kierunku :)

marys : dzieki :)
no ja pisze o drugim bo my sie staramy o rodzenstwo i dawno juz mysle, planuje w kategorii 'dwojki' :)
m.in. przez to sie przerpwadzilsimy w listopadzie do wersalu
ale wjak widac nie wszystko da sie zaplanowac... ale walczymy dalej i moze zostane grudniowa mamusia, albo styczniowa 2012 :) kto wie? :)

no na pewno nie wszystko uda sie zaplanowac sama to wiem po sobie :)
ja tez juz mam mysli o powiekszeniu rodziny ale kiedy sie uda to zrealizowac to nie wiem :)

witajcie!
co slychac? u nas wszystko dobrze. kupilam wczoraj przez internet lozko dla malej, takie male fajne 140x70 bo wieksze nie wejdzie , tyle ze teraz koldry nie moge znalesc, moze cos mi polecicie ! chyba musze szukac koldre do lozeczek, bo widzialam ale dlugie 190cm.
ja dzis sie udzerzylam w kant stolu i chyba paznokiec bedzie schodzil, bol niesamowity!!!! i dalej boli!
pozdrawiam

lepiej jej kup wieksza kolderke. bo te malutkie dzieciece to strasznie kuse sa. bedzie sie wiecznie rozkrywac a jak bedziesz miec wieksza to najwyzej za materac zalozysz i bedziesz miala pewnosc ze nie spodnie jej z lozka.
a lozko z taka barierka z boku kupilas? bo ja tez szykuje sie do zakupu normalnego loza dla Marcelka ale jeszcze sie na nic konkretnego nie zdecydowalam, a mysle wlasnie o takim z barierka bo boje sie ze mi zleci z lozka a on spi w drugim pokoiku wiec nawet bym nie wiedziala kiedy.

hej
zoe : ja bym tez wziela wieksza koldreke :)
ja z koldtra jeszcze czekam, maly wciaz spi w swoim lozeczku w spiworku
u nas to sie najlepiej sprawdza, nie odkopuje sie... :)

jak paznokiec?????

reklama
a wiesz ja swego tez wiecznie kladlam w spiworku do spania. bo wygodnie dla mnie bylo ze nie musze pilnowac czy sie rozkryl czy nie. a jak teraz mi wyrosl z kolejnego to juz postanowilam nie kupowac nowego i od 2 miesiecy spi pod koldra. i ku memu zaskoczeniu sie nie rozkrywa a wrecz przeciwnie jak kolderka mu sie zsunie przy przekrecaniu tu sie sam nakrywa. wiec teraz jak mu na wiosne kupie juz normalne lozko to i kolderke wieksza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry