reklama

Mamy z FRANCJI!

hej
u nas ok
bo temp. od 2go dnia 36,6 i nawet kataru nie ma tylko czasem pokaszluje
no i rece mi opadaja bo chyba nie trzeba bylo dawac tego antybiotyku i lekarz nocny dal mu tak 'na wszelki wypadek'
jetsem wsciekla ale cio zrobic za pozno
to zapalenie gardla to podejrzewam od zebow - wyszly miu obie piatki
a lekarz mi wogole powiedzial ze goraczka nie od zebow, ze one goraczki nie daja
ze to bakteria i dac antybiotyk!
pierwszy raz slysze ze zeby nie daja temperatury... boszzzzzzzzzzzn rece opadaja
wiec juz nic nie ebd eo tym pisac tylko dam llek te za****e piec dni i zapomne... :((((((((((((((

a co u was dziewczyny???? jak minal weekend i jakie plany na dzis?
antylopka jak ty robisz jak idziesz po wiki z adasiem? wozek czy nosisz go?
ja zaczynam probowac sobie wyobrazic jak to bedzie z dwojka
i szkole malego mam daleko , jakies 12 mn na pieszo ( ja, on we wozku !)
i juz zaczynam sie stresowac...
a jak bedzie padal deszcz... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
najchetniej to bym drugie w domu zostawiala jak bede szla do/ze szkoly z poldusiem :)

reklama
josephine bozesztymoj co to za lekarze????????????????????? napewno to od zebow!! a i goraczka rowniez! moja jak jej gorne jedynki wychodzily to przez jeden dzien byla taka chora ze nie wiedzialam juz co robic, tem prawie 40 miala ; na drugi dzien zeby sie przebily i jak reka odjal!!!!! a takiej znajomej dzieci w szpitalu lezaly przez zeby. mojej teraz ostatnie te wielkie wychodza i ma tylko biegunke! zostaly trzy zeby i bedziemy miec spokoj! na jakis czas...
u nas cos pochmurno dzis! moja ostatnio mi zmokla i dzis ma straszny katar.. niedlugo wychodzimy na spacer! a i do caf po numer. bo wgarderie poradzili zeby lepiej sie zapisac... pozdrawiamy

boze zmrozilo mnie zoe :
przypomniala smiz e po nowy nr do caf musze isc ( po przeprowadzce)
i co najgorsze? ze nie ma w moim miescie! super daleko jest i jak tu jechac z malym
nie chce mi sie!
i dlatego ja wciaz nie mam garderie bo wciaz nie mam nr caf wiec niby mam niekompletne dossier i na rdv sie nie moge umowic :zawstydzona/y:
ale do skzoly to juz musze miec go... szlag! nienawidze
jeszcze musze jechac do tego miatsa ktore a/daleko b: srednio bezpieczne
wersal taki wielki i nie rozumiem jak mogli to nie zrobic oddzialy CAF-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????
.............

Josephine mi nie kazali isc do cafu specjanie po to zeby mala zapisac gdzies. Powiedzieli ze lepiej dla nas. ze to tak dla nas. U nas w 8-ce tez niema ale jest nie daleko obok wierzy. I bardzo blisko metra. U nas bardzo zimno bylo dzisiaj. Jutro garderie! Kurcze kiedy bedzie cieplo? Pozdrawiam

zoe : ja nie widzialam i nadal nie widze :))))

mam newsa : 14.03 zaczynamy tydzien adaptacji w garderie, a od 21.03 maly bedzie chodzil sam
nie mam nietstey przydzielonych stalych dni i godzin
kazdego poniedzialku rezerwuje sie na nastepny tydzien
ale mam andzieje ze dostane choc 2 razy po 2,5-3 godziny :) troche wolnosci dla mamy i koedukacji dla poldusia przed maternelle :)

josephine u mnie jak wchodze na forum to tam gdzie wczesniej byl nasz watek jest napisane ze zostal przeniesiony ..nad linia...do tych glownych..pewnie dlatego ze sie rozgadalysmy ! ;)
ale super z tym garderie!! to prywatne czy panstwowe? ciekawe ile dni ci dadza . ja chce tatusia wyslac zeby o jeszcze jeden dzien poprosic;)
dzis bardzo zimno u nas! pomimo sloneczka. kiedy to cieplo przyjdzie?
dzis sa urodziny synka mojej przyjacioly. urodzil sie 29 lutego! takze takie prawdziwe urodziny ma co 4 lata. ;) ale to dziwne kurcze!
antylopka co ty tak cicho?

Chcialam sie Was zapytac co myslicie o spirali? antykoncepcyjnej. dla mnie jakos tak dziwnie nosic tyle lat w srodku jakis metal. a po drugie to podobno okres sie wydluza i jest bardziej bolesny! ??
pozdrawiam!!

zoe : hej

tez mam znajoma z 29 lutego :)
w zeszlym roku moj tata byl u nas od 1 do 8 marca i pamietam ze chodizlismy w letnich kurtkach, a za wiatrem nawet momentami w swetrze...
wiec w tym roku zima trzyma dluzej... :(

nie uwierzysz ale wczoraj rozmawialam z ciocia o spirali!
ona sobie zalozyla bo ma juz 4ke dzieci ( planowala po 30 t-ce trzeciego ostatniego a urodzily sie blizniaki chlopaki ;) )
zalozyla spirale i jets bardzo zadowolona, nie wczytywalam sie zbyt w temat "za i przeciw" bo planuje 2gie dziecko ale tez slyszlaam ze okres jest dluzszy i bardzo obfity
a moja ciocia powiedziala ze wlasnie ma krotki i plamienia prawie ze (niektore dni wrecz tak) do obskoczenia wkladka a nie podpaska!
w PL kosztowala ja spirala 1100 zl na 5 lat, firmy chyba to sie anzywalo mirene
ja po 2giej ciayz nie hcialabym juz wrocic do hormonow, ile lat mozna sie tym faszerowac? wiec moze pomysle o spirali... o ile nie zacce nam sie trzeciego szybcije niz przez 2-3 lata :)

reklama
witaj !! u nas bardzo zimno cale popludnie siedzialam pod kocem ;)
teraz musze isc do sklepu cos do jedzenia kupic ..chyba zacierke zrobie bo moja lubi . ale nie chce mi sie!
dzis bylismy w garderie , 15 marca jest karnawal i moga sie przebrac dzieci. takze bedzie impreza ;)
nie wiecie kiedy bedzie cieplo? bo mi juz szczerze nie chce sie tego zimna! pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry