reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
ja mam tylko wtorki i czwartki rano zajete... reszte dnia wolne i reszte tygodnia tez , no oprocz niedziel i poniedzialkow kiedy to tatus ma wolne, w srode dla mnie ok! popoludniu to lepiej na defense , bo w lasku to chyba ciemno ;) a jak by wam pasowalo to w dzien mozna skoczyc do lasku na przyklad w sobote, ale pewnie mezowie maja wolne! dajcie znac

Hej
oj widze ze sie zmawiacie zobaczyc. tez bym chciala ! no ale dla mnie do Paryza do jechac ni jak a juz w ogole nie wiem o jakich miejscach piszecie.
a my dzis mio iz szaro buro i ponuro wykorzystalismy chwilke slonka i bylismy karmic kaczuchy i na spacerku :)

ja sie pisze na srode na la defense tak na 15h-15h30
jak macie niesiestowe dzieci to oczywiscie mozecie sie spotkac wczesniej ja najwyzej dojade ciut pozniej!
poldusia wyrwac ze snu nie moge bo wtedy bedzie przechlapane, nie pogadam ani zyc w ogole nie da!
co do soboty to ja mam gina a popoludnia ostatnio to ciagle wizyty domow...

ps. jakby wam pasowal czwartek o 15 to tez nie pogardze :)
zapomnialam ze wujek przykezdza na jedna nocke w srode trzeba bedzie posptrzatac i pichcic
ale jak wolicie srpode to nie ma problemu, po prostu przyspiesze tempa dzisiaj z porzadkami a na kolacje wyjme picarda :)

Ostatnia edycja:
no to mamy godz. 15:)
zoe pasuje Ci czwartek? jeśli tak, to czwartek 15h00 na la defense, tam gdzie w grudniu, co?
Josephine - wyśle Ci mój nr na priv, zeby nie było problemu ze znalezieniem się:)

dziewczyny mi pasuje i sroda i czwartek tyle ze moja to o 15 sie budzi zazwyczaj takze moge sie spoznic z pol godzinki... antylopka masz moj nr?
ciesze sie na to spotkanie! do zonaczenia!
to sroda czy czwartek?

zoe : ja tez sie juz zgubilam :)
to sroda czy czwartek? i moze umowmy sie na 15h15 ja tez moge sie spoznic chwile
tylko gdzie? bo ja nie wiem o co chodzi z grudniem, nie bylo mnie :)

no to środa, 15h15 - 15h30 na la defense przy schodach Grande Arche od strony placu. (czyli Zoe tam gdzie w grudniu - nr mam)
do zobaczenia

josephine
- weszłam dzis do sympy i kupiłam sukienkę sinequanone za 4,99:)!!

reklama
ok , jutro 15h15
tylko dziewuszki ja rezewuje sobie anulacje wrazie co bo moj dzieciak podupada i plata figle (dzis przez kaszel wstal o 21h10!!!)
nie wiem jak bedzie z zebami, jak bedzie goraczka to nie bede go targac po korytarzach i przeciagach
jak tylko wstanie i by bylo nie tak to dam znac
zreszta wy jeszcze wtedy nie wyjedziecie pewnie bo ja musze wyjsc jakies 40mn przed rdv
TAKZE DO JUTRA 15h15-30!

antylopka : 4,99! zartujesz sobie??????????????? aaaaaaaaaaaa!!!! jak mi teskno do tego sklepu !!!

zoe : "sympa'" to sklep w puteaux do ktorego chodzilam jak mieszkalam w suresnes
maja tam firmowe rzeczy dla dzieci, troche dla dorsolych ale 95% to dla dzieci
za grosze
sergent major, mexx, natalys scott and fox no rozne :) kupilam tam caly jeden karton na soldach dla kiedys tam przyszlej corki :)
a drugi karton w okaibi ktore tez ma soldy nie do pokonania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry