reklama

Mamy z FRANCJI!

Antylopka ja sie pisze na to!!!! trzeba cos zorganizowac...........a tym czasem straszny bol glowy!tylko glowa w mur normalnie!jak narazie nic nie pomaga! ide sie polozyc
buziaki

reklama
witajcie! przyblakalo mi sie chorobstwo! cala noc wymiotowalam, dreszcze, bez goraczki! a co gorsze moja mala dzis ma biegunke...kurcze ledwo zyje, a wez jeszcze sie dzieckiem zajmij!

zoe idz do apteki lub poslij faceta niech wam kupi jakies mineraly byscie sie nie odwodnily. nie wiem dokladnie jakie w fr sa ale w pl jest pelno tych probiotykow.

a dzis szczesliwa bo sie dowiedzialam ze kolezanka moja urodzila drugiego synka :-):-):-)
a bylam z rana z Marcelkiem na spacerku karmic kaczki" kaka" i zapoznalismy mame z dziewczynka o 6 miesiace starsza od Marcelka. i nawet jakos gdzies pomiedzy francuskim a angielskim udalo sie nam pogadac :-)

ej, baby, co wy porabiacie? za oknem brzydko i deszczowo, wiec pewnie nie na spacerach.
mnie dziś do kuchni wygnało... jakieś natchnienie wraca i ostatnio ciągle coś wymyślam i pichcę:)

u nas tez padalo, wczoraj caly dzien w domu , bo nie dalam rady wyjsc i myslalam ze dzis pojdziemy a tu masz babo placek , pada! mi juz lepiej . Antylopka ja tez che natchnienie takie na gotowanie...gdzie go szukac? ;)
widze ja wrocilam na formu a wy gdzie sie pochowaly?????

u nas tez padalo, wczoraj caly dzien w domu , bo nie dalam rady wyjsc i myslalam ze dzis pojdziemy a tu masz babo placek , pada! mi juz lepiej . Antylopka ja tez che natchnienie takie na gotowanie...gdzie go szukac? ;)
widze ja wrocilam na formu a wy gdzie sie pochowaly?????
hehe.... Ty masz męża specjalistę, to Ciebie nie musi natchnienie nachodzić na gotowanie, może na ... fotografię, śpiewanie itp;-)
dobra, co z tym spotkaniem? ja w poniedziałek wracam do pracy i będzie kicha!!
zoe - wybieramy się gdzieś razem?? Ja mam niestety ograniczone możliwości, bo z wózkiem jestem, więc metra odpadają.... nie wiem jak Ty podróżniczo, ale możemy na la defense, do lasku bulońskiego, na wyspe do Puteaux? co myslisz?

dziewczyny hej!
ja sie pisze na spotkanie!!!!!! mieszkam chyba najdalej od paryzewa ale sie dopasuje
odpowiada mi i la defense i lasek bulonski tylko wyspy na puteaux nie znam

nie opdowiadalam bo dopiero wczoraj wieczorem wrocilismy z urlopu ale jak najbardziej prosze wziac mnie pod uwage!
antylopoka : moze my dojedziemy w twoje strony bo ty masz male baby
na la defense masz tylko jedna stacje metrem ale nie wiem czy daleko idziesz do metra!

ja mam spod domu 144 na la defense, a autobusem mi najwygodniej, bo brak schodów. Na la defense sa ruchome i tam sobie wjeżdżam z wózkiem:)
jaki dzien i godzina dziewczyny?

reklama
dziewczyny u mnie dzien obojetnie, bardziej problem z godzinami, bo maly wstaje pozno a pozniej za chwile obiad i siesta... w sumie to tak naparwde w ciagu dnia malo czasu, zwlaszcza jak trzeba 30min dojechac w jedna i 30 w druga strone... ale moze uda sie nam jakos dopasowac
mi najbardziej odpowiada przedzial 10-10h30 rano, wtedy mam troche czasu do obiadu
albo po siesicie, czyli ok. 15-15h30

jakie wam godziny pasuja?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry