reklama

Mamy z FRANCJI!

josephine ok! mam nadzieje ze synek bedzie sie dobrze czul i bedziesz mogla przyjechac!
sympa to ja nie slyszalam ale okaibi to tak i bardzo fajne rzeczy maja , mi sie najbradziej podobaja skarpety i rajstopy, takie fajne kolorowe nie gryzace ;)
mnie na sprzatanie wzielo, wlasnie skonczylam ;) mala padla jak to zwykle w dni garderie! ja tez zaraz ide spac! pozdrawiam i do jutra!!!

reklama
zoe ok do jutra!
sympa - to nioe jest siec znana
tylko pojedycnzy butik ktory skads wyczarowuje markowe iucy za grosze :)
choc w sumei jest ich chyba kilka tych sklepow sympa jak sie nie myle...
do jutra !

josephine jak tam synek?
ale sie rozpadalo!!! mnie wzielo na czyszczenie lazienki, i tak mylam ,szorowalam takim plynem dezynfekujacym i czyszczacym ze smrodu narobilam az dusi teraz siedze przy oknach otwartych!!!
teraz nie wiem czy smierdzi naprawde czy mi juz w nosie smierdzi?!

Antylopka ciesze sie ze dzieci szczesliwe i najedzone ;)
u nas po calej nocy deszczowej cieplutko i narazie nie pada ale cos sie chmurzy :(
mala dzis zaliczyla wszystkie kaluze ;) i blota to tylko we wlosach brakowalo !
pozdrawiam cieplutko!

hej jak sie udalo spotkanie ???
bardzo bardzo zaluje ze mnie nie bylo :(
u nas nieciekawie... maly sie rozkrecil na calego wczoraj wzywalismy sos medecin
niby nie ma goraczki a oczy mu uciekaly ... bylam przerazona
od ma tak 37,5-38 max. a reakcje jakby mial odleciec przy temp. 41!... bardzo sie balam
czuwalam cala noc i chodze na rzesach dzis
dostal antybiotyk ktory boje mu sie dawac ale to ponoc bakteria a nie wirus i trzeba (ponoc!)
ma rhinosinus - zapalenie nosowo-gardlowe... nie wiem... nienawidze dawac antybiotyku ale nioe moge tez patrzec jak sie meczy...
straszne... na dodatek mam stracha w "pod"swiadomosci bo maz dzis wylatuje do zurychu i jakby cos sie dzialo jestem sama i niemobilna...
:(((((((((((((((((((((

ps. antylopka dostals wczoraj mojego smsa o anulacji? zoe wiem ze podstala ale ty nie dostalam raportu ...

kurcze Josephine ale sie porobilo!!mam nadzieje ze po antybiotyku mu przejdzie! i ze bedzie lepiej!dobrze ze chociaz po fr gadasz ja to bym spanikowala na maksa!pisz jakby co !
spokojnej nocy!

reklama
dziewczyny co tu taka cisza???? u nas wczoraj caly dzien padalo dzis widze sloneczko ale i tak nie wiadomo jak sie sytuacja rozwinie;)
jak u was ze zdrowiem? pozdrawiam!! milej niedzieli!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry