reklama

Mamy z FRANCJI!

zoe : fajny pomysl z karnawalem!
a cieplo - nie wiem i sama juz czekam
w zeszlym roku tata byl tu od 1 do 8 marca i byla wiosna, wiosenna kurtka, a nawet sweter... masakra...
ja licze ze w 2 tyg marca juz definitywnie przyjdzie wiosna bo ile cholera mozna!

my mimo chlodu bylismy na spacerze i w kswerku sie pobawic
no i po dordze napadlam na sephore, weszlam zeby sie chwile ogrzac ;))))))))))))

reklama
josephine w niedziele chyba bedziemy w twoich stronach! jak bedzie cieplo chcielismy tam pojechac.
ale pogoda chyba nie chce sie zmienic, jest piekne sloneczko ale zimno.
milego dnia!!

zoe : ja uwielbiam monorpix i czesto przy pokazji spacerku tam zachodze ;)
w rejon parapharmacie, kosmetyki ubrania i zabawki :)

a gdzie dokladnie bedziecie? zamek i ogrody w wersalu ???
a my z kolei wkoncu planujemy sie wybrac do oceanarium bo ciagle cios nam pod gorke...
a to korek jak juz jechalismy, a to F. musialm pracowac w weekend a to cos... zobaczymy co z tego wyjdzie bo juz tyle czekam na to ze az mi sie juz ta mysl znudzila
i mie najzwyczajniej w swiecie nie chce :)

a gdzie to oceanarium??
my to jeszcze nie wiemy czy zamek czy co?? co polecasz? oczywiscie z dzieckiem! i boje sie zeby nie narobila czegos w tym zamku...

hej kochane:)
powrót do pracy i przeprowadzka mnie pochłonęly na całego.

która załatwiła przeniesienie naszego wątku? jaka czuje się dowartościowana:)

180533_1528725988911_1557563242_1054361_2608846_n.jpg

oto moja ksiezniczka we wloszech na karnewale ;)

Antylopka jak tam przeprowadzka? opowiadaj , jak sie mieszka?

hej

zoe : troche pozno ci opdowiadam co do wersalu bo zniknelam niespodziewanie, zmotywowalimsy sie na wyjazd nad morze wczoraj
przed chwila wrpocilismy :)

no ja mysle ze na zamek cora jest za mala, zreszta to dla dziecka nudne... dlatego lepiej pochodzic po ogrodach, sa piekne, na ogrom,nym terenie, jest co robic przez 2-3 godizny na 100% :) do tego staw, lodki muzyka, fontanny, polecam!

antylopka : mysle ze ciocia zrobila to ... przez przypadek ;)))))

a watku : ja nic nie wiem kto to zrobil i dlaczego :)

zoe : sliczna ksiezniczka :)

antylopka : podaj newsy o mieszkanku, gdzie jestescie, jak sie mieszka?

ale wykonczyla mnie ta podroz/ ale ciesze sie bo na poczatku chcialam meza wyslac samego, nie chcialo mi sie... a wsumie byla super pogoda, pospacerowalismy po plazy
maly bawil sie muszelkami i jezdzil na kucykach i w pociagu :))) szal normalnie, radocha jak nie wiem co :)
a ja... nie musialam gotowac :) hihihihiihhihiihihihihihhi
ale od jutra ppowrot do codziennej organizacji !

ZOE : a tu stronka see life
poogladaj sobie, mozna kupic bilety online zeby niçe stac w kolejkach do kasy !!!!!!!!!
http://www.visitsealife.com/paris/

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet!!!

witajcie! Josephine bylismy i na zamku i w ogrodach! zamek taki sobie, ale ogrody piekne! szkoda ze bylo zimno(wiatr straszny) ja to tak zmarzlam a jak sobie myslalam ze jeszcze kawal do domu to juz calkiem zwatpilam;) wypozyczylismy ten samochod co daja do jezdzenia po ogrodach! takze duzo zobaczylismy ale napewno wrocimy jak bedzie cieplej ;)
u nas dzis prawdziwa wiosna!!
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry