reklama

Mamy z FRANCJI!

chyba tak zrobie, kupie wieksza, lozko dzis juz przyszlo a materac w przyszlym tygodniu. lozko fajne bo ma z dwoch stron barierki takie prawie do polowy lozka. spiworka nigdy nie uzywalam, bo moja to jak spi to uwielbia sie nakrywac koldra a jak jej goraco to sie rozkryje. nidgy nic sie nie stalo..odpukac....jest napisane ze to lozko to od 18 miesiecy do 5 lat. oczywiscie cora nie zadowlona bo ona chciala pietrowe, ale niestety pietrowe nie wejdzie, mam nadzieje ze jej sie to spodoba. ale normalnie obrazona jak narazie!!!
a ja zaluje bo mialam taka fajna koldre dla niej ale zostawilam we wloszech...palec jeszcze jest, ale powoli paznokiec sinieje ;)
na wtorek mam jeszcze kupic przebranie do garderie , a nawet nie wiem gdzie isc, chyba pojade na defense.

reklama
a po co jej pietrowe? czy chciala takie na podwyrzszeniu np. z zjerzdzalnia i miejscem na zabawki pod spodem?
a przebrania takie karnawalowe to ja tu w kazdym sklepiej widzialam jakies. ale moze szybciej sama jej cos wyczarujesz? troche druta materialu i zrobisz skrzydelka i czulka do tego spodniecze i bluzke i bedzie jako motylek czy pszczulka a zawsze to ci spodnica z bluzka pozniej sie beda nadawac do noszenia.

a pietrowe bo jej sie podoba wchodzenie, ale jeszcz zamala i nie ma miejsca wiec moze sobie pomarzyc ;)
u mnie w sklepach oprocz masek na twarz z toy story to nic nie widzialam , przejde sie moze do sklepu disneya

zoe : nie jetsem pewna na 100% ale na la defense to ty nie wyczarujesz przebrania zadnego! moze jakies klasyczne cos w toys r us jedynie... sa specjalne sklepy z przebraniami wszedzie w ile de france
a najbardziej to polecam poszperac i przebranie... wypozyczyc! sporo taniej niz nowe a jaki wybor :)

zoe : wypozyczalnie niestety nie pamietam gdzie byla bo to bylo... 6 lat temu... ! wiem po prostu z eistnieja takie wypozyczalnie, 6 lat temu znajomi wypozyczali, ja akurat mialam swoj stroj

ale tu masz stronke z mozliwoscia ZAKUPU :
Déguisements Fille - Déguisements Enfants - Festiveo.com

http://www.planete-deguisements.com/?gclid=CPqi7rm-y6cCFYsSfAodEArniw

a tu namiar na cos do wypozyczenia :
http://www.pagesjaunes.fr/activites/location-costume.html - peirwsze dwie pozycje z tej strony maja przebrania
podkreslam ze nie znam osobiscie tych stronek, tylko podaje orientacyjnie co mozesz i w jakiej cenie znalezc :))))

Ostatnia edycja:
hej
ale dzis pogoda byla cudna :)
jutro ponadz tez mam byc juz slicznie

zoe: ja to widzialam jakies kostiumy w carrefour intermarche juz jakies promocje na to byly bo koncowki, ale ja sie nie przygladalam im bo mi nie potrzebne byly

dziewczyny podrzuczcie jakis pomysl na prezent dla 2 latka? Marcelek niedlugo ma urodziny a ja nie mam pomyslu na cos konkrtnego dla niego z czego bedzie zadowolony. ale szczerze to nawet nie mialam czasu sie rozejrzec za czyms. moze podpowiecie co wasze dzieciaki zachwycila w tym wieku?

marys ciezko cos poradzic, zalezy co twoj synek lubi najbardziej... my np. na 2 lata zrezygnowalismy z idei jednego duzego prezentu typu rower, bo on jets w pelnym etapie "odkryc" i bawi sie wieloma rzeczami wiec kupilismy kilka drobniejszych prezentow, lego, drewniane puzzle, ksiazki i tez normalna zabawke, m. in to : 4 m-ce minely a oui oui (akurat jego ulubieniec) jest wciaz uzywany, a lego to juz inna historia, bo codziennie cos tam sobie buduje wiec nawet dokupilismy mu inne tematyczne dla 2 latkow i wzyz ( stajnie jets bardzo fajna jesli marcelek lubi koniki to na pewno mu sie spodoba! nasz ogolnie lubi zwierzatka, wiec i zoo i konie sie sprawdzaja)

Duplo - Le repas des animaux du zoo - 5634

Lansay - 17981 - Véhicule Radio Commandé - Avion de Oui-Oui RC: Amazon.fr: Jeux et Jouets

reklama
no wlasnie tez podobnie jak ty na drobne prezenty mam jakies pomysly dla niego ale na jakis jedne konkretny to juz nie.
rowerek to ma i tratkor co kupilismy mu na gwiazde. a on najbardziej zainteresowany jest samochodami. wszystkie samochodziki co graja jerzda i opony im sie zdejmuja to jego. i chyba namowie swego merza na taki wypasiony samochod dla niego. co by sie tam wszystko otwierala gralo itp. bo klocki to dla mnie zostana :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry