reklama

Mamy z FRANCJI!

czasem tak moze byc ze jak dziaslo dobrze sie nie zakleji to powoduje ze zab ma luz i zaczyna sie wychylac w strone tej dziury. ale moga byc tez tego i inne przyczyny :( biedna :( oby jak najszybciej udalo ci sie to zrobic.

reklama
ale tu cisza!!!
M kupil prezenty garaz na samochody i taka kierownice co ma kierunki biegi i cos tam jeszcze. nawet dokladnie nie wiem bo widailam tylko przez chwilke jak zakupy pakowalismy do bagaznika. bo oczywiscie wszystko ukryte w samochodzie czeka na czwartek :)
jeszcze tylko jutro torcik kupimy. ale to juz bez szalenstw taki zwykly w sklepie wezmiemy. bo w tamtym roku zamawialismy specjalnie dla Marcelka ale na nim wrazenia nie zrobil w cale. swieczka tylko musi byc efektowna. no i jak by byl zygzak na torcie to by sie cieszyl ale nie wiem czy taki dostaniemy.

witajcie! u nas troche placzliwie i marudno , bo zeby ostatnie wychodza, dwa na gorze te ostatnie i jeden na dole! a one takie duze i bidulka moja cierpi bardzo! dzis jak ja zabieralam z garderie to miala goraczke, potem przeszla. w garderie jest ospa, ale juz raz byla i moja nic nie zalapala. poczekamy zobaczymy ;)
jaka u was pogoda, tu brzydko slonce czasem wyjdzie, ale pochmurno i wiatr. kurcze ile mozna !! ja chce sloncaaaaaaaa!! widzialam wczesniej pisalyscie ze nie lubicie upalow!! ja uwielbiam!!!! ale to dlatego chyba ze mieszkalam wczesniej nad morzem to troche inaczej niz w miescie . w miescie napewno bardziej meczace! zwlaszcza wduzych miastach.

zoe : oby zabki szybko wyszly :) a upaly : ano na pewno lzej je zniesc nad morzem niz w zatlocoznym miescie gdzie oporcz spalin nie ma czym oddychac :) zawsze chcialam mieszkac nad morzem, jak mialam 16 lat mialam pojechac na wakacje do la rochelle ale nie bylo juz miejsc w szkole jezykowejwyladowalam w paryzu no i tak juz zostalo...

marys : jutro wielki dzien :)
prezenty super, na pewno sie spodobaja, u nas kierownica ot nawet lepsze ma wziecie niz garaz :)

antylopka : gdzie jestes?

u nas od wczoraj slonc ei cieplo ale przydaloby sie tak z 5 stopni jeszcze wiecej
wczoraj zalapalam sie na espacemax na wyprzedaz jacadi, ale sie wkulam bo sie w pospiechu pomylilam i zamaist boba na glowe wziac 55cm wzielam 51cm... za maly bedzie! a nie moge zmienic juz teraz, a odsylac nie ma sensu placic druigi raz za przesylke...
mlody w garderie jest ale nie chcial isc dzis, placz w domu+ placz na miejscu
zostawilam go z ciezkim sercem i udalam sie do sephory i apteki
uzupelnilam zaosby kremow, zeli pod prysznic
mlody dostal klorane zel truskawowy + jego ukochany plyn do kapieli
zaopatrzylam sie w witaminy i folik
no i co tam jeszcze? w sumie juz nic... rosol sie gotuje i za 30min wychodze po poldusia

josephine dzis to byl pierwszy dzien w garderie sam twoj synek?
ja sie wkurzylam bo w czwartek zmkniete a ja juz sie przyzwyczailam ze te kilka godzin sama sobie siedze :( no coz......
dzis piekna pogoda ,jutro jak tak dalej bedzie to gdzies pojedziemy ze znajoma i dzieciakami!
opowiedz josephine jak bylo jak wrocil syn!! pozdrawiam!

O to samo chciałam zapytać - co to ten 'bob'? :)

Mam nadzieję, że spokojny i miły dzionek spędziłyście. U mnie pogoda paskudna - zimno, szaro i wieje :(.

3majcie kciuki we wtorek - mam pierszą lekcję francuskiego i lekko się stresuje, że jestem zbyt ułomna do tego języka i ucieknę po 20 min. :D a muszę ostro się go zacząć uczyć. Buśka :*

zoe : nie juz drugi tydzien sam a z adaptacja 3
ale nie lubi zbytnio tam chodzic... znaczy na pocztaku nie chce i placze a pozniej sie bawi
jak przychodze po niego to biegnie do mnie z mega usmiechem i mnie sciska i caluje!! Mmmmmmmmmmmm :)

bob = taka czapeczka letnia na glowe, jakby rybacka :)
cos w tym stylu
Bob réversible garçon. - Vertbaudet

piti : powodzenia na franku !

reklama
josephine każdego dnia przekonuję się, że człowiek uczy się całe życie. Kiedyś chciałabym skończyć wreszcie tą naukę ale to chyba już po śmierci :-D. Nie wiedziałam, że ta czapka ma specjalną nazwę :szok: bo dla mnie to kapelusik z rondem :-).

Dziękuję za życzenia powodzenia i 3maj kciukasy we wtorek. Jeszcze Wam o tym przypomnę w poniedziałek :laugh2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry