reklama

Mamy z FRANCJI!

piti nie martw sie!! bedzie dobrze ....ja tez sobie tak powtarzam...............
kurcze wiecie co moja ma jakies male krostki na rekach tzn od lokcia w dol, mam nadzieje ze to nie ospa (przeciez byla szczepiona) i wogole to ospa chyba od brzucha sie zaczyna.... tzn krostki na brzuchu! ja mysle i mam nadzieje ze to od tego brudnego piasku co bylysmy dzis...od piasku zawsze cos jej wyskakuje!
ps dobre z tym bobem , ja tez nie wiedzialam ze tak sie nazywa! milego wieczoru!
ps josephine ile maly chodzi do garderie i na ile??

reklama
zoe : moze to rozyczka! krostki sa wtedy drobniejsze... i czasem jets ich tak malo ze moze przejsc niezauwazona ...

a do garderie poldus chodzi 2 albo 3 razy w tygodniu na 3 godziny zawsze

josephine rozyczke juz miala w tamtym roku. to jednak okazalo sie ze brudny piasek bo potem po kapaniu przygaslo a jak dwa dni nie bylam w piasku to przeszlo. wczoraj bylysmy na tym szczepieniu i dzis strasznie ja to boli bardzo czrwone miejsce uklucia(praktycznie caly posladek spuchniety) az nie moge jej pieluchy zapiac. w dzien bez pieluchy ale na noc musze>. i tak ona cierpi ostatnio bidulka moja jak nie zeby ktore jeszcze do konca nie wyszly to to szczepienie..oj ja tez sie mam z nia no ale co zrobie szkoda mi jej!
a mnie juz ponad tydzien gardlo tak dziwnie boli tylko przy przelykaniu , sa momenty ze sliny nie moge przelknac i caly czas musze pluc§ wogole zero kaszlu i innych objawow. we wtorek moze pojde do lekarza.
u nas dzis piekny dzien sloneczny!!!

witajcie a gdzie was wywialo?
ja mam angine (ale tylko migdaly mi zaatakowalo) bez goraczki! biore antybiotyk. mam tez tarczyce powiekszona.
u nas zimno sie zrobilo, chetnie bym wlaczyla ogrzewanie!
moja cora to jakas wsciekla ostatnio chodzi!! od placzu do smiania w mig! mi tez juz wyczerpuje sie cierpliwosc!!
trzymajcie sie!!

zoe : hej :) zdrowka zycze!

ja widze ze jest cicho na watku i jakos nie chce mi sie tak samej pisac...
u nas ok, dzisiaj zrobilam zkaupy przed wakacjami, jutro pakowanie i wyjazd w piatek o 8 rano!
nie moge sie doczekac :)
10 dni odpoczynku !!!! :))))))))))))))))))))))))
dostalas jakies leki na tarczyce?

kolorowych wszystkim, ja zmykam !

hej
zoe : my juz jestesmy na poludniu u tesciow, po 3 dniach "adaptacji" jutro zostawiamy na 6 dni malego, wypozyczylismy samochod i zorbimy sobie wycieczke po wybrzezu cassis, cannes, nicea, monaco itp
pogoda piekna!!!!! mam tylko nadzieje, ze halasu w hotelu nie bedzie bo potrzebuje snu!
ale w ostatecznosci zawsze mozemy wrocic tutaj, bo ja teraz najbardziej potrzebuje snu!!!

a co u was ? gdzie reszta dziewczyn???
milego tygodnia wszystkim !

reklama
laski,
szukam niani dla Adasia...
w międzyczasie byliśmy w Poznaniu 10 dni i robiliśmy chrzciny, teraz jeszcze Święta szykuję, w szpitalu mamy wizytację, a ja sobie wzięłam jeszcze oddział dzienny pod siebie i mam więcej obowiązków...
kiedy ja bede miala czas, aby z Wami klikać?? :(((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry