reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
kasia : hhhheeeej :) i dziekuje :)
kupe czasu :) a malutka sledze na nk dzielnie :) jeszcze raz gratki!!!! a wiesz ze sie urodzila w imieniny mojego poldusia i 50 tke mojej mamy ? ;)
bardzo fajna data :)

dom juz sie zorganizowal? jak kapik, dumny starszy brat ????

dzieki Josephine:)
juz jestesmy nawet dobrze zoorganizowani
malutka jest grzeczna , ladnie nam spi wiec luzik:)
Kapik kocha siostre mocno i ciagle do niej chodzi i jej bisou daje i przytula, wiec narazie ok
zobaczymy jak bedzie dalej....
Fakt 2 kwietnia bardzo fajna data:))))
moj tato jest z pierwszego:)))
a wiecie ze ja wiedzialam ze urodze 2 kwietnia bo mi znajmoy wywrozyl wachadelkiem? ale jakos w to mocno nie wiezylam...ha i sprawdzilo sie i w szoku bylam
w ogole porod super!
o 6 rano odeszly mi wody
pierwsze bole ok 9 rano a mala sie urodzila o 12h39
wiec w porownaniu z Kapikiem bardzo szybko!

witajcie dziewczyny!!! ja mialam troche spraw do zalatwienia, chora tez jestem (znowu angina) i tak jakos nie zagladalam na forum!
witaj parisienne! kolege z wachadelkiem chetnie poznam! gratuluje coreczki! i szybkiego porodu!!
josephine jak Ty sie czujesz?
u nas ok, zapisalam mala do szkoly i od 5 wrzesnia bedzie chodzila codziennie od 8do 16 ! ja sie ciesze, w koncu jakiejs pracy chcialabym zaczac szukac! poza tym troche sie uspokoila ;)
mam pytanie do tych co maja dzieci bez pieluchy, moja w domu elegancko chodzi sika nawet jej sie nie pytam! na dwor pytam sie ale jeszcze sie nie zdarzylo zeby siku w majty zrobila; ale mam pytanie jak to robic jak masz isc z dzieckiem do sklepu czy np metro jakos dalej, co zakladac pieluche??? czy poczekac kilka dni ,tygodni az juz naprawde bedzie w stanie przetrzymac! a i jeszcze jedno ja nie widzialam zeby ktos na ulicy wystawial pupe dziecka na sikanie, w parku tak, ale ze my mamy kawaleczek to tak troche mi glupio sikac na ulicy!jezszce jak bym mieszkala gdzies w spokojnym miejscu a tu przy luku , pelno ludzi, i wez tu sikaj ;)
pozdrawiam cieplutko!! trzymajcie sie!!

zoe : hej :) zdrowka zycze! z sikaniem nie poradze, u nas jeszcze pampers i moj nawet w domu nie chce gola pupa usiasc na nocnik... takze przed nami ciezka i dluuuga droga... a tez szkole zaczynamy 5 wrzesnia, tyle z emoj nie moze chodzic po poludniu!!!!! choc w sumie jest z konca roku i maly wiec i tak chcialam go dac choc pierwszy semestr do poludnia, ale pozniej nie powiem : tez przydalaby mi sie 16h30!
a o sikanie na dowzru zadaje sobioe te same pytaia, tutaj sa ludzie dziwni
jedna dziewczynka zsikala sie w parku w spodnie i mamy dorosle kobiety tak samo perfidnie i niedyskretnie i GLUPIO sie gapily na nia... bezczelnie i bez zrozumienia... rece mi opadly jak to zobaczylam... biedne dziecko... i tez nie wiem jak to zrobie... chyba odpielu****e go u tesciow latem, bede tam ponad miesiac a moze i wiecej... po domu i ogrodzie to sobie moze nawet na golasa latac i sikac do woli :)
moze 2 mieisace pracy nad "nocnikiem" wystarcza :)
pozdrawiam!!!!

ps. ja sie czuje marnie, batrdzo zmeczona, jescze nie mam brzucha i nie tyje, a juz tak mi sie ciezko oddycha, poce sie az... starsznie sie czuje, zero energii... ale co zrobic, trzeba przetrwac!

reklama
cieplo przyszlo i juz nikogo nie ma na forum ;)
co slychac dziewczyny u was?
u nas po staremu czekam na wrzesnien, za tydzien bede miec pierwsze zdjecie grupowe mojej cory z garderie to wam pokaze! fajne takie zdjecia , super pamiatka ;)
chcialam sie was zapytac czy znacie takie miasteczko Jablines , to za paryzem kawalek nie daleko disneya i tam jest jezioro , podobno fajnie ale cyz ktos tam byl??
pozdrawqiam cieplutko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry