reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej
a ja w pl :)
wyjechalismy w piatek i w sobote o 15 zagoscilam we wlasnym domu :)))
Marcelek przeszczesliwy wszystko dla niego dobre i wspaniale :)
dzidkow wszystkich wycalowal dzieci wszystkie po podworku juz przeganial i jest uszczesliwiony.
josephine no wes sie pochwal :) udalo sie nie ???

kimel : witaj :) ja spod paryzewa ale marzy mi sie prowincja

marys: hej milego pobytu w polsce!!!! fajnie masz!!!!!!!!!!! tez bym chciala
nie jestem na 100% pewna czy sugerujesz mi to o czym mysle, ale chyba jednak tak...
powiedzmy tak na 99%... :)
no wiec powtierdzam :
UDALO SIE :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kimel : witaj :) ja spod paryzewa ale marzy mi sie prowincja

marys: hej milego pobytu w polsce!!!! fajnie masz!!!!!!!!!!! tez bym chciala
nie jestem na 100% pewna czy sugerujesz mi to o czym mysle, ale chyba jednak tak...
powiedzmy tak na 99%... :)
no wiec powtierdzam :
UDALO SIE :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

josephine!!! co to znaczy udalo sie czy jest jakas mila wiadomosc!!?? czyzby sie szykowal braciszek??

Kimel witaj!!!!!! ja z paryza a ty skad piszesz?
co dziewczyny u was slychac? marys na ile zostaniecie w polsce???
josephine udaly sie wakacje?? juz wrociliscie?
a ja sie ucieszylam wczoraj bo na slub zostalismy zaproszeni, we wloszech na Sardegna, przepiekna wyspa obok italiii! i to w lipcu! napewno bedzie super! mam tylko nadzieje ze nie bedzie problemu z urlopem dla mojego "meza"
buziaki milego dnia!

zoe : hej :)
super wiadomosc! mam nadzieje ze sie uda wyjechac, slyszalam ze sardynia jest piekna!!!!!! mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie zwidzic!
a u nas wakacje ok, odpoczelismy, babacia zajela sie L. a my zrobilismy sobie rajd kilka dnia pozniej wypoczynek u nich
pogoda byla piekna !!! nieldugo znow wroce, korzystam poki L. jeszcze nie idzie do przedszkola i poki tesciowie sie nie przeprowadzaja, bo zaczeli wlasnie budowe domu takiego juz "na emeryture, do konca" ;) w innym regionie, kolo tuluzy
a tam nie ma tgv i bedzie nam duzo dalej... wiec na pewno bedziemy jezdzic dddduuuuuuuuuuzo rzadziej
teraz mozliwe ze bede jezdzila raz na miesiac odspanac troche...
a z wakacji wrocilismy w pon. wieczorem
wczoraj juz byla garderie i super bylo, pozytywnie - wiec sie ciesze, wracamy tam w piatek!

a co u ciebie ?

no juz dobrze odnosnie tego sekretu :)
tak, szykuje sie braciszek lub siostrzyczka... mam nadzieje, ze tym razem wszystko bedzie OK :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry