kurcze dzis na forum przesada z tymi reklamami..............
haha dobre antylopka, ale masz racje co do jezyka, do krolika to nie wiem ;, kazdy ma swoje upodobania.
dziewczyny dzis rano w ecole byla MASAKRAAA ! na 31 dzieci 28 plakalo, ale nie to ze ot tak plakalo, normalnie cyrki, histeria !! jedna dziewczynka zaczela wymiotowac, drugi chlopiec wybiegl za mama prawie ze ze szkoly...matki inne widzialy sie wkurzyly ze jak to tak dziecko samo sobie wyjdzie! moja normalnie przyszla, usiadla sie bawila, mowi przynies mamo potem sok i bulke, ok no to ja buziaki i ciao! a tu ona tez zaczela plakac i tak siedzielismy z tymi dziecmi do 9 ; tak mi jej szkoda bylo, glowa mi pekala od tych wrzaskow!! zobaczymy jak bedzie jak pojde po nia po 16????!!!!
haha dobre antylopka, ale masz racje co do jezyka, do krolika to nie wiem ;, kazdy ma swoje upodobania.
dziewczyny dzis rano w ecole byla MASAKRAAA ! na 31 dzieci 28 plakalo, ale nie to ze ot tak plakalo, normalnie cyrki, histeria !! jedna dziewczynka zaczela wymiotowac, drugi chlopiec wybiegl za mama prawie ze ze szkoly...matki inne widzialy sie wkurzyly ze jak to tak dziecko samo sobie wyjdzie! moja normalnie przyszla, usiadla sie bawila, mowi przynies mamo potem sok i bulke, ok no to ja buziaki i ciao! a tu ona tez zaczela plakac i tak siedzielismy z tymi dziecmi do 9 ; tak mi jej szkoda bylo, glowa mi pekala od tych wrzaskow!! zobaczymy jak bedzie jak pojde po nia po 16????!!!!
moja niby tam pojdzie to fajnie i wogole ale jak przyjdzie do spania to placze ze nie chce isc do szkoly; pani mowila ze to normalne mowi zeby dac czas dzieciom , bo rodzice przerazeni mowi ze dzieci z zlobkach nie plakaly a tu masakra ; babka mowi ze to nie zlobek i ze calkiem inaczej! i ze gora dwa tygodnie i bedzie dobrze! wogole duzo zajec tam maja dwa razy w tyg taka gimnastyka intensywna co to jakas pani inna przychodzi; a mi to tak szkoda mojej kochanej bo tam wszyscy po fr rozumieja a ona tylko takie podstawowe ; wiem ze dzieci szybko zalapia i za miesiac moze bedzie mi gadac po fr no ale tym czasem to mi jej szkoda! i wogole bardzo dzielna dziewczyna z niej! tez sobie mysle ze pelno tu jest takich dzieci jak ona (w paris) ze malo mowia albo wcale i jakos sobie poradzily !