reklama

Mamy z FRANCJI!

witajcie!
my wrocilismy w sobote! bylo super; morze, morze, morze!!!!!goraco! mieszkanie z ogrodem, rano sie budzisz, pachnie,mewy lataja.....co tu wiecej chciec!!!
choc pierwsze dwa dni bylo strasznie bo mala sie nie mogla przyzwyczaic, plakala , zwlaszcza wieczorem byla przekonana ze na noc wracamy do domu! ale potem jej przeszlo, a teraz jak wrocilismy to taka zadowolona ze swojego domku ze az milo ;)
wogole super miejsce, zadnych tlokow, wieczorami byl rynek przy plazy z pamiatkami, to spokojnie z wozkiem przechodzilam.
Josephine jak tam? widze suwaczek idzie ostro do przodu! i tak trzymac, a jak twoj synek zareagowal? czy wie ze bedzie mial rodzenstwo? pozdrawiam

reklama
hej

zoe : super ze wakacje sie udaly :)))) a gdzie dokladnie byliscie.... moze sie kiedys skusze jak mowisz ze wzglednie malo ludzi, bo ja lubie spokoj :)

u mnie ok, powolutku... bole brzucha ale mniejsze. a maly juz wie o rodzenstwie i to dosc dawno, bo jestem zwolenniczka mowienia wczensiej, mimo ryzyka... bo tak naparwde dzieci i tak wyczuwaja nowa sytuacje i wiedza :) jak narazie przyjal to bardzo pozytywynie, glaszcze brzuch i mowi ze bedzie mial malego brata lub mala siostre, ale woli mala siostre :)))))

josephine bylismy w saint raphael . polecam
dziewczyny czy znacie moze miasteczko Colombes nie daleko paryza , dzis znalezlismy dobra oferte mieszkania i tak sie zastanawiam jak tam jest, tzn czy w miare bezpiecznie ,i takie tam ! a mieszkanie naprawde fajne , pierwszy raz wynajmuja , takze czyste , zadbane .

zoe : faktycznie mowilas !!!!!!!!!!!!!

colombes : znam troche. nie ma najlepszej reputacji. choc kiedys mieszkalam w bois colombes, zaraz obok... a wczesniej bylo asnieres sur seine (5min na piesoz ode mnie) i niby mialy lepsza reputacje, drozsze a widzisz co sie w asnieres dzieje... co chwile napady, noze itp
a to mimo wszystko 92!!! bo blisko byly takie miasta jak argenteuil, genvilliers... wiec w sumie moze lepiej wlasnie colombes ktore jest dalej!
dziewczyna naszego przyjaciela tam mieszka i dzis bede ja widziec, to jej sie zapytam jakie dzielnice sa ok! na pewno musicie zwrocic uwage na dzielnice!!!!! nei wpakowac sie w jakies getto itp! z tym trzeba sie obeznac wczesniej

dzieki !!! no tez tak slyszalam , ale tez mowili ze dobrze jest ze nowe itp, czekamy na odpowiedz kiedy mozna zobaczyc mieszkanie bo zdjecia wyslal gosc i bardzo fajne , moj troche mialby prace nie podrodze no ale cos za cos ;)
josephine czekam na info jakbys sie cos dowiedziala!!

ZOE w ST RAPHAEL tez bylam w 2009 roku 2 tygodnie na kampingu na takim wzgorzu ze po apertifie plucami plulam coby sie doczolgac do domku. przy okazji zesmy poplyneli katamaranem wokol tej wysepki z ta wieza i z pokladu skakalam na leb i szyje do morza na 12m glebokosci:))) bardzo fajnie tam jest szczegolnie na tym nocnym targu a przy okazji jedna pizzeria tam jest w deche!:)) i obok taki bar koktajlowy, driny z dekoracjami typu prawdziwa roza kolorki i w ogole bajerancko tam bylo.
JOSEPHINE najwzniejsze zeby Poldus po narodzinach nie palnal ci tekstu jak dziecko mojej kolezanki: "mamo, wiesz sliczna mam siostre ale kiedy ona w koncu wroci do twojego brzucha????"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry