reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z FRANCJI!

marys- zdrowka dla Marcelka i zeby twoje samopoczucie sie poprawilo :)
mona- szerokiej drogi:) i czekamy na wiadomosci z pl

chyba za szybko sie pochwalilam, ze sie wyspalam, bo chodze i ziewam caly dzien...:/ oczy mnie jakos pieka i glowa pobolewa, mam nadzieje, ze mi sie zatoki nie zaczynaja...
ale zimnooooo dzisiaj :/tyle dobrze, ze sloneczko swieci:)
milego popoludnia:-)

reklama
wszystko możliwe, ze to jakiś wirus żołądkowy.
ale jakoś do przodu powolutku idzie.
josephine a pijesz herbatkę tak na większą ilość pokarmu? i może do laktacyjnej sie zgłoś. przy każdym szpitalu jest. może cos poradzą pomaga. warto by było jeszcze trochę malucha potrzymać na samym cycu.

co z ta pogoda sie porobilo :/ na szczescie maz rano kupil mi pieczywo i nie musialam wychodzic. nie wiem czy to ta pogoda cay co, bo zrobilam sie okropnie spiaca i leniwa:/ dzisiaj wizyta u ginekologa i 3echo, zobaczymy ile mala wazy... i czy na pewno mala heheh niby odtwierdzone bylo juz dwa razy, ale kazdy powtarza ze z dziewczynkami do konca nigdy nic nie wiadomo :p
marys- jak tam samopoczucie?
josephine- co u ciebie slychac? jak tam chlopaki??
milego dnia:*

marys : herbatke pije, zbozowke... do laktacyjnej nie mam czasu i jak sie z dwojka zglosic, zreszta teraz panuje zoladkowka i brioncholite masowe wiec wole za duzo nie wychodzic z malym... ani nic do domu nie przywlec
malemu raz dziennie i raz w nocy podaje MM i jest lepiej, przynajmniej juz nie placze z glodu :)

magdabb: dziekuje dobrze u nas poki co :) poldek zrobil sie grzeczniejszy, moze powoli wszystko wroci do normy :)

josephine a laktacyjna by do ciebie nie przyszła?
jak byłam po porodzie z Marcelkiem to do domu chciały przychodzić.
magda ale ci fajnie :) ja tez bym chciała pooglądać Danielka na usg. ale już mi dane nie będzie. teraz tylko an żywo już :)
a ja sie czuje w miarę. tzn w nocy biodra bolą i spać juz ciężko, w dzień plecy dokuczają, ale po za tym to se chodzę jeszcze :)
ile nachodzę to moje :)))

marys : przyjdzie, ale w wersalu tyle dzieci ze przyjdzie dopiero w piatek... wiec troche pozno, glodzic malego tydzien to troche mi zal bylo ;) zreszta i tak nie zamierzam dlugo karmic wiec w sumie to ta wizyta taka na 50% obowiazkowa
na pewno nie bede sie szarpac na sile i stresowac...
zL. tez mialam malo pokaramu przez zmeczenie, dokarmialam juz od rownego miesiaca... a teraz zmeczenie przy dwojce nieporownywalne... wiec ile dam rade tyle dam rade
noe ebde muru glowa rozwalac ;)

u nas po iulewie wkoncu wyszlo slonce :)
L. poszedl wyjatkowo na 15 do szkoly, maja podwieczorek siwateczny z prezentami :)
a jutro spektakl i podwieczorek z prezentami w pracy meza, a w piatek urodziny w klasie wszystkich dzieci urodzonych w grudniu :) wiec wtym i jego :)
atrakcji ze ho ho w tym tygodniu, ale ile sie cwaniak ozre slodyczy!!!! haqhahahahahhaaha:-):-D:szok::-D:-)

marys- co wpakowalas do torby do szpitala, jesli moge zapytac? bo ja jeszcze zadnej listy nie dostalam:/ chcialam dzisiaj do sekretariatu podejsc, ale o 16 zamykaja... i nie zdazylam. ty bedziesz rodzic w publicznym czy prywatnym szpitalu?? koszule do porodu tam daja czy trzeba miec swoja??ja narazie jedna kupilam na guziczki i dlugi rekaw, przydalaby sie jeszcze na krotki rekawek i staniki do karmienia ( ktorych nie znosze kupowac:/ mam powalajacy rozmiar 70-75 H)

witajcie po dluzszej przerwie! komp wysiadl ;)
na wstepie Josephine...gratuluje raz jeszcze i naprawde porod to mialas nie zly!! najwazniejsze ze teraz wszystko dobrze, z mlekiem to sie nie ma co martwic jest to dobrze jak nie to nic nie poradzisz! a jak tam twoj strszy syn, jak reaguje na brata? masz kogos do pomocy? maz w domu teraz?

u mnie to lipa ostatnio...pamietacie mojego doktorka polaka? co mi robil ta operacje? a wiec przyszly wyniki (do niego) i pisalam chyba ze gorzej niz biopsja czyli 3 grupa ..no ok to ja mowie panie wyslij wyniki! on okk...minely trzy tyg wynikow nie ma za kazdym razem dzwonie mowi ze wysle! ja poszlam do gina fr tutaj kolo mnie. i facet mowi ze nie dziwi sie ze mam 3 grupe jak ten szrlatan wycil mi bardzo malo!!!! tej szyjki....takze ja wam mowie ze on tak specjanie ten polak aby tylko kase zedrzec i pewnie wedlug niego mialabym isc jeszcze raz za kilka miesiecy zeby powtorzyc zabieg zaplacic kolejne 500 eurosow plus caly szereg badan co wynosi okolo tysiaca razem z zabiegiem! ten fr gin jak zobaczyl leki co mi przypisal to kazal odrazu wyrzucic ; teraz mam wrocic z wynikami i powiedzial ze bedziemy obserwowac!!! a co jeszcze lepsze ...dzis poszlam do okulisty bo okruch chleba wpadl i podraznil oko infekcja ....okazalo sie ze babka polka jest zona tego ******go ginekologa polskiego!!! szok! i to jest takie centrum ze nic nie placisz! jak weszlam i mowie ze nosze soczewki to ta mowi ze za dossier mam zaplacic 75 euro!!! bo ona nic tu nie ma o mojej wadzie wzroku! toz mowie glupia babo ze nie musisz mnie uczyc jak zakladac soczewki! tylko oko zobaczyc!! no ale koniec koncem musialam zaplacic..infekcja oka byla i nic nie dostalam na to.....normalnie oglaszam wszedzie zeby nie isc do rodzinki dr Pawlak !! bo zdziercy; zeruja na czyims nie szczesciu a zwlaszcza polakow!!! straszne normalnie!!!!
oooo musialam sobie popisac ;-)

ps.moja corka znalazla sobie chlopaka w ecole ;)
pozdrawiam milej nocki

reklama
Do góry