katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Agi- wozek nie rozklada sie do konca, dokladnie jak pisze Michaga
Ale na dziecko w wieku Nikusi juz starczy bo nie ma juz tylu drzemek w ciagu dnia a jedynie jedna i to nawet coraz rzadziej
:-)Ogolnie jak juz mi zasnie to ubolewam nad Jej pozycjai widac,ze niezbyt wygodny jest do snun nawet dla prawie 2letniego dziecka:-(Ale jest lekki, poreczny, wygodny tak do jazdy po prostu na spacerku i Nika jest ogolnie zadpowolona bo nie ma tego trzymadelka z przodu,ktore strasznie wkurzalo Ja w poprzednim wozie bo zaslanialo widok:-)
I ma duuuuza swobode jesli chodzi o pasy, bo wozek tez nie do konca jest w pionie jesli chodzi o plecki.No i dziecko samo musi wykombinowac zeby usiasc calkiem pionowo
Ten,ktory ja mam tez jest dla maluszkow,choc mi sie wydaje ze jednak nie jest najlepszy dla brzdacow ponizej przynajmniej tego roczku...Ale to juz zalezy indywidualnie od dziecka oczywiscie
;-)
No i co laski?Znowu nie wypali spotkanko,szkoda.Mam nadzieje,ze w koncu sie zgadamy kjiedys

Ten,ktory ja mam tez jest dla maluszkow,choc mi sie wydaje ze jednak nie jest najlepszy dla brzdacow ponizej przynajmniej tego roczku...Ale to juz zalezy indywidualnie od dziecka oczywiscie

No i co laski?Znowu nie wypali spotkanko,szkoda.Mam nadzieje,ze w koncu sie zgadamy kjiedys