reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Agi- wozek nie rozklada sie do konca, dokladnie jak pisze Michaga:tak:Ale na dziecko w wieku Nikusi juz starczy bo nie ma juz tylu drzemek w ciagu dnia a jedynie jedna i to nawet coraz rzadziej:tak::-)Ogolnie jak juz mi zasnie to ubolewam nad Jej pozycjai widac,ze niezbyt wygodny jest do snun nawet dla prawie 2letniego dziecka:-(Ale jest lekki, poreczny, wygodny tak do jazdy po prostu na spacerku i Nika jest ogolnie zadpowolona bo nie ma tego trzymadelka z przodu,ktore strasznie wkurzalo Ja w poprzednim wozie bo zaslanialo widok:-):-DI ma duuuuza swobode jesli chodzi o pasy, bo wozek tez nie do konca jest w pionie jesli chodzi o plecki.No i dziecko samo musi wykombinowac zeby usiasc calkiem pionowo:dry:
Ten,ktory ja mam tez jest dla maluszkow,choc mi sie wydaje ze jednak nie jest najlepszy dla brzdacow ponizej przynajmniej tego roczku...Ale to juz zalezy indywidualnie od dziecka oczywiscie:tak:;-)

No i co laski?Znowu nie wypali spotkanko,szkoda.Mam nadzieje,ze w koncu sie zgadamy kjiedys:tak:

reklama
Dzieki za rady juz sama nie wiem czy kupic nowy wozek czy nie. Moja trzykolowka jest lipna bo ma 2 pozycje lezenia (super) i siedzenia (bardzo pionowo). Hubert jeszcze spi na spacerze ale jak sie wyspi to chce usiasc a jednak ta pozycja siedzaca nie jest dla niego jeszcze dobra.
Jedziemy na wakacje i przypilo nas z wozkiem a ja mam tyle dylematow ehsss
Pogoda dzis do d... musialam caly dzien siedziec w domu jak ja tego nie lubie

Czesc Dziewuszki!
JA mam juz swoja riksze wiec jestesmy z Michasia gotowe na spacerki!!! :)
Mam pytanie; czy ktoras z Was byla na basenie na Greenford z dzidziusiem? Ciekawa jestem czy jest tam jakies miejsce gdzie moge schowac wozek zeby go sobie ktos nie pozyczyl... :) Czy jaest jakas rodzinna przebieralnia albo cus kolo tego?
Pozdrawiam i do zobaczenia!:)

Michaga- Ja JA JA che tez wyjsc na spacerek!Huraaa!!:tak::-DW tym tygodniu tylko wtorek mi nie pasi,bo M ma wolne a jak ma wole to pewnie skoczymy gdzies w sina dal:-D:-D
Co do basenu -my bylismy i przebieralnia jest taka zamykana jak pokoik,bardzo malutka z laweczka.Za chyba 1£ mozna wykupic szafke i wlozyc wszystkie swoje rzeczy tam.Wozek zostawiasz zaraz kolo ratownika wiec luzik - nikt go nie pozyczy;-):-)My tez jakos sie niedlugo wybieramy bo daaawno nbie bylismy:zawstydzona/y::dry:Za cala familie placilismy cos kolo 7£ wiec ok cena:tak:

Witam Was Mamuski pogoda coraz to ladniejsza ale... nie wiadomo jak dlugo. zapowiadaja ze w srode ma juz padac wiec moze jakies spotkanko we wtorek.dajcie znac:-)

Moze ten park tutaj przy kortach przy WW na Greenfordzie? 11:00 ? Czy wolicie pozniej?
Dziewczyny ja jestem otwarta na Wasze propozycje dostosuje sie do miejsca i do godziny jezeli macie lepsze propozycje ode mnie nie ma sprawy.

reklama
Uwazam,ze ten park kolo Ciebie jest super i fajowy plac zabaw,wiec dzieciaczki pobiegaja troche,a i fajne miejsca do klapniecia na trawce tez sa:tak::-)
To moze spotkajmy sie na polaczeniu Greenford Rd i Berkeley Ave,co?I razem ruszymy z tamtad.
Michaga - od ktorej strony bedziesz szla?Od Sudbury czy Greenford Station?

CZY KTOS JESZCZE CHETNY NA PIKNIK????

Do góry