reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

reklama
Halo!
Nie wiem ktory to park ale ide:-). Nie wiem tez gdzie jest Berkeley Avenue...:zawstydzona/y:...kurcze to co ja wiem?;-)
Czy mowimy o tym skrzyzowaniu gdzie idac pod gorke mozna dojsc do Icelandu i Barkleys'a?
No i czy moglybysmy spotkac sie o 12? Moja mala spi do ok 11 wiec nie dalabym rady:-(! Prowiant picnicowy jak rozumie?:-) Piwo nie wchodzi w gre?;-):tak::-)
Buzka

Juz wiem gdzie jestem! Katarzynko ja bede szla " ze srodka" miedzy obiema stacjami :) z Clare Rd dokladnie!
Wiec co...moze byc 12? :)
Pa

Mi o 12 jeszcze badziej pasuje bo M o 13 wychodzi do pracy wiec godzinke dluzej bedziemy rodzinka razem:-):tak:
Co do prowiantu to kazdy wezmie co lubi:-)Ja sie ciesze z pikniku bo Nika odzyskuje zawsze apetyt na spacerach wiec wykorzystam okazje zeby Jej wcisnac kanapeczki z szyneczka:-D
Michaga - wpisz w wyszukiwarce: Google Maps a tam wpisz wlasnie Berkeley Avenue, ub6 i jak zobaczysz mniej wiecej gdzie to jest to skojarzysz od razu:-):tak:Ale tak - to jest wlasnie w kierunku Iceland,pod gore.Ja ruszam od stacji kolejki Greenford, wiec jak Ci po drodze to mozemy razem isc tam;-):-)

nie ma sprawy Mamuski najwyzej my sie wczesnie urwiemy bo moja mala chodzi spac okolo 13 to jutro o 12 przy poczcie bedziemy na was czekac dziewczynki:-)

reklama
No piszcie babeczki jak spotkanko sie udało. Moze jakies foteczki macie? :)) Niestety nie moglam dobic bo wakacjowalam sie :) a 26 jade do Polski wiec szyko sie z wami nie spotkam :(

Do góry