reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

Ew 23 - ja mieszkam miedzy stacjami Greenford a Sadbury Hill niedaleko polskiego sklepu Maja
Anetka 444 - chetnie wybralabym sie na takie zajecia z Michasia...jesli masz to podaj mi adres albo jakies blizsze namiary na te play groups. A moze umowimy sie i wyruszymy razem? :) Piatek bylby najlepszy dla mnie.
Katarzyna_s - dzieki za zaproszenie :) chetnie skorzystam. Moj problem to teraz znalezc czas ... pracuje w poniedzialek i czwartek a dorywczo we wtorek i piatek, jak mnie agencja wyciagnie z lozka :). Teoretycznie wtorki i piatki mam off wiec moze wstepnie sie umowmy na 27.11? Mam nadzieje, ze katarki juz poszly precz? :)
Buziaki

reklama
Hej
Wreszcie mamy mieszkanie, może nie idealne ale już nie będziemy dłużej wybrzydzać ;-) Niestety jest wolne dopiero od 22 grudnia więc wyjeżdżamy z Polski w weekend tuż przed świętami. Mam nadzieję ze po Nowym Roku zmobilizujemy się na jakieś spotkanie :-)

Michaga adres playgrups we wtorek to taka sala zaraz obok kosciola 52 Uxbridge Road, Hanwell, W7 3SU. a w piatek jest na greenford avenue,zaraz przy skrzyzowaniu nie znam dokladnego adresu ale zawsze moge dokladnie ci wyjasnic gdzie to, i oczywiscie mozemy sie umuwic i isc razem ;) pozdrawiam!

reklama
Do góry