Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Pewnie, strach ma wielkie oczy. Najgorszy był dla mnie moment tuz przed pójściem na porodówkę, kiedy ból był wręcz nie do wytrzymania, ale potem w miłej atmosferze rodziłam, miałam męża przy sobie, super opiekę. Nigdy nie pożałowałam tego, że Anulka się tutaj urodziła a nie w Polsce, szczególnie jak czytam na naszym forum październikowym. Dziewczyny miały naprawdę niezłe akcje, a ja swój poród wspominam bardzo miło:-)Zrobilm wczorj ten test,ale mysle ze jeszcze jest za wczesnie.Te testy tez nie sa do konca wiarygodne,bo jesli HCG jest za niskie to ciazy nie pokaze.Wiec albo mam wlasnie jeszcze z niskie hcg albo nie jestem w ciazyGastone[/B] ja nadal trzymam kciuki :-) Poniewaz moja ciaza byla zaplanowana, tydzien przed miesiaczka czulam lekkie napiecie i bol w podbrzuszu, ciagle latalam siku i mialam nabrzmiale piersi. Polecam Ci ten bardzo czuly test, ktory wykrywa ciaze na 5 dni przed @.
Dobra, zmykam spac. Spokojnej nocki ;-)
i mam przepukline
Wczoraj mnie tak starszniebrzuch bolal,dzis znow..jakbym sie przedzwigala
Zrobilm wczorj ten test,ale mysle ze jeszcze jest za wczesnie.Te testy tez nie sa do konca wiarygodne,bo jesli HCG jest za niskie to ciazy nie pokaze.Wiec albo mam wlasnie jeszcze z niskie hcg albo nie jestem w ciazyi mam przepukline
Wczoraj mnie tak starszniebrzuch bolal,dzis znow..jakbym sie przedzwigala
Jola a skad ty jestes? Bo ja u widzialam kosmetyki nivea w sklepie Polskim Zuza w Galway.
Ale dzieki

Dosyc szybko jak na pierwszy raz
A teraz to dokazuje okropnie, chyba mu tam dobrze 

A spotkanko jakis sie szykuje moze???:-)