Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczynki tu Marta pisze od lubiczanki bo ona karmi tereaz:-)leżymy na jednej sali,u mnie :-)narazie bez zmian,co 3 minuty
hehe..normalnie nie mogę..leżycie razem na saliale czad.. gdyby nie Patryk to odwiedziłabym Was teraz..heh..jakby mnie wpuścili..
To sprężaj się Marta - i trzymam kciuki. A Tobie Lubiczanko gratuluję raz jeszcze Danielka :-)
buhahahaMarta - jakie rozwarcie, co ile skurcze? Poród on-line..;-)

nie no ale z Was Meksyk gratulacje dla FilipkaA My mamy PIERWSZEGO ZĄBKA!!!!!!!!!!!!! dzis wyczułam łyżeczka !!!!!!!!! bylo widac tylko czerwone dzisełko i male pekniecie ale zeba nie a jak delikanie lyzeczka postukalam to bylo slychac zabek....

omg 

Będziesz czekała do samego końca?omg
![]()
czekam na wiesci![]()

Nie,no Wy to niezłe jesteście!Miałyście razem rodzić-nie udało się,ale w szpitalu i tak się spotkałyściehej dziewczynki tu Marta pisze od lubiczanki bo ona karmi tereaz:-)leżymy na jednej sali,u mnie :-)narazie bez zmian,co 3 minuty

Ja mam propozycję:Najlepiej Skypa włączcie,zrobimy telekonferencję,przyłączą się dziewczyny te,które chcą i urodzimy Szymka razem
I jeszcze Danielka zobaczymy przy okazji

To niech zacznie pisac palcami u rąk a nie nogamiMarta chodzi po korytarzu i pisze, że aż ją nogi bolą..;-)
aleeeee jeszcze moment - moze jednak 
Buahaha..Anineczko..aż się popłakałam ze śmiechu..To niech zacznie pisac palcami u rąk a nie nogami![]()
(...)