Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne,jasneJestem jak najbardziej za!Gdzieś się w jedne miejsce zwieziemy pogadać
Jeszcze w pobliżu nas jest Aga002 z Balbriggan,ale ona nam zwiała na Kwietniówki 2010
Szkoda tylko,że każda z nas ma dziecię w innym wieku...Się nie pobawią
Ale przynajmniej my się rozerwiemy
![]()
karolinanicola:a wyjście dzisiejsze,owszem udało się-przed drzwi,wycieraczkę wytrzepać

wg mnie ona wogóle nie spełnia sie wokalnie w tym typie muzyki to nie na jej siłę głosu bo Ona prawie tam szepce
ale po osłuchaniu sie z tym utworem ogólnie zaczął mi sie podobać .
..ale teledysk jedna wielka pomyłka wygląda jakby uciekła z klubu go-go nie pasuje mi kompletnie. Ale fakt figurke ma nie złą
. Mam nadzieję tylko że to był jej eksperyment i jednorazowy wybryk bo ja jednak wolę ją w wersji rockowej :-)Dziewczynki a co myślicie o tym?:
YouTube- Agnieszka Chylińska - Nie mogę Cię zapomnieć
To się Agnieszka wyrobiła,co?A i rodzaj muzyki zupełnie do niej niepodobnyAle mnie ogólnie się podoba
![]()

:-)

W sumie nad tym sie nie zastanawialam.Mamo_ady a nie sądzisz,że zarażalnośc ową grypą jest większa u dorosłych? O tak się pytam bo mam wrażenie,że zarazic się można też w sklepie zwłaszcza supermarkecie itp.
Wiedzialam o tym, jak zapisywalam Ade do crechu i liczylam sie z tym, ze bedzie czesciej chorowala. Ale nie bralam pod uwage swinskiej grypy...