lubiczanka
Fanka BB :)
Niby masz rację...ale tak czy siak tv może podkoloryzować,wygłuszyć(w końcu Danielek śpi w naszej sypialni)nasze"inne rzeczy"Dzien dobry kobietki..
Lubiczanko - ja bym tv do sypialni nie wstawiala... uwazam ze sa tam ciekawsze rzeczy do robienia...
I przytulam wszystkie co maja problemy z facetami...
Ja mojemu musze zjebke ze 3 razy na tydzien dac zeby mu przypomniec ze nie jest juz bezdzietnym kawalerem mieszkajacym z mama - a odpowiedzialnym mezem i ojcemno i jakos dajemy rade
Mam pytanie do mam dzieci szkolnych i przedszkolnych - wymyslilam sobie ostatnio ze moglabym ze Stasiem porobic jakies proste ozdoby na choinke - i w zwiazku z tym szukalam wycinanek i nie znalazlam... tylko jakies koorowe kartki ale to nie wygladalo jak nasze wycinanki... Jest tu cos takiego? czy nie mam czego szukac?

Są na 100%wycinanki-chyba w tesco-z tym,że formatA4(ale to chyba nawet lepiej)i my raz kupiliśmy w sklepie za 2E.Powodzenia...Ja chciałam porobić łańcuchy,ale z kolei nigdzie nie mogę bibuły dorwać:/

Zeszlam wiec na dol i jak to zobaczylam to sie wscieklam i mu powiedzialam, ze moglby chociaz do mnie zajrzec i zobaczyc czy wszystko ok!!!
najbardziej mnie wkurwia fakt że on myśli że jak cokolwiek zrobi w domu z porządków to robi to dla MNIE
jak to tylko ja bym w tym domu mieszkała
Trzeba sie jakos zmobilizowac samej i nawzajem;-)
A.byl na gardzie,gdzie oczywiscie rozlozyli rece i w councilu-tam dali mu papier ktory musi wypelnic, ze samochod sprzedal wtedy i wtedy(nie znamy dokladnej daty bo po ch..bylo to pamietac) i dla kogo(ani imienia ani nazwiska kolesia tez nie znamy).Jedyne co A.ma to nr tel do (chyba)tego kolesia,ale na razie kombinuje jak to wszystko rozegrac zeby koles sie nie wywinal..Szlag by to trafil

a ja bym chciala......nie teraz oczywiscie ale za 2-3 lata napewno;-)