Hej dziewczynki! Trochę Was znowu poczytałam... nie wiem czy kiedyś uda mi się być na bierząco :-):-)
Didi - to nie ja wysłałam Ci zaproszenie na NK... dopiero zauważyłam ten temat na BB- na pewno tam zajrzę i powysyłam zaproszenia
Sliwka- witaj! Mi tam Wexford się b.podoba- o wiele bardziej niż "mój" Waterford... Mój mąż zaczynał tam swoją "irlandzką przygodę";-):-) i mamy tam kilku znajomych...
Joann-wiem, że koło Wexfordu jest fajny park z zamkiem i stawami, znam też urocze skałki z jeziorkiem (ale do jazdy wózkiem się nienadają

)
Tichonku-ja znam jeden sposób na klarowny rosół - trzeba obrać cebulę, opalić ją nad gazem (ogniem) i taką przyrumienioną dodać do rosołu... kilka razy stosowałam, ale mi i bez tego wychodzi klarowny
Dyta13- my mamy ubezpieczenie w Combined, na razie nie korzystaliśmy (odpukać), dodatkowo w Polsce płacimy jakieś groszowe sprawy, ja w Warcie, mąż w PZU
Ewelcia- z tymi MC to oni podobno mają taki nawał wniosków, że nie nadążają, ja o kontynuację składałam w grudniu i zero odpowiedzi... muszę się tam przejść, bo podobno już plastikowych kart nie wydają,tylko co miesiąc po papierek trzeba chodzić....
To na tyle może późnym wieczorkiem zajrzę...pa!:-)