Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a zeby bylo smieszniej dal nura do kosza na drzewo.

Od niedzieli mu zakładam pull upsyTak jest,dzizlaja na tej samej czestotliwosci co przekazniki,ja mam kamere,to nawet na monitorku moge cyfre ogladac hihi.
Tichonek wspolczuje,bo sama dopiero to przechodzilam,Niedosyc dziecko haftowalo i kleksilo to jeszcze ja w dodatku z dziciaczkami w brzuszku,ktore chyba nie najlepiej to znosily bo bylam jak wrak.Ja przeszlam to przez jeden dzien bo podobno w ciazy jest wiecej przeciwcial i takie wiruchy organizm walczy szybko.Apropo kleksikow Radka,zaloz mu pull upsy przeciez to zaden wstyd.a i roboty bedziesz miala mniej i dziecko nie bedzie takie zestresowane.
,nie wyrobiłabym z majtami
Aż mi tak dziwnie,już się odzwyczaiłam od ubierania dziecka mojego w pampersy,smarowania dupki
Ale w nocy to on nadal sypiał w pull upsach(jak był zdrów) bo przecież szczy niesamowicie.Za dnia jest ok,ale w nocy śpi jak zabity i nie chce do klopa wstawać
Tak więc miałam zapas,który szybko topnieje
No to pięknie!Zdróweczka dla Oliwkigastone spokojnie tobie nie wolno sie denerwowacja tez czasami mam wrażenie ze mi ktoś dzieci podmienil:/ale niestety
aha Oliwka ma wirusa!!
Nikomu nie życzę tego wirusa,paskudztwo to jak nie wiem
Nigdy w życiu nie nazwę mojego dziecka SzymonJa zwariuje z mlodym wlazi na fotem pozniej na oparcie i zrzuca gazety i ksiazkia zeby bylo smieszniej dal nura do kosza na drzewo.
Z kominka go wyprowadzalam z 10 razy... na szczescie tylko lapy uflejal.
Wyszlam do kuchni a po chwili slysze jak sie drze,wchodze a on na glowie stoi i nogami macha
Gastone nie denerwuj sie- Tobie nie wolno
Marta Oliwka tez
ale wszyscy choruje-masakra

Niech już ten mój P wróci bo padam na ryj
I najlepiej niech nic do jedzenia sobie nie robi bo haftnę na bank:-(
czy cos załapaliśmy okaże się w najbliższej przyszłości 
jakoś ogarnęłam małą i Wiktora udało mi się :-) a młoda waży 4190 przybrała 300g w tydzień
:-)
przepisów na te piersi nie brałam z wątku ja właściwie zrobiłam samowolkę pełną improwizację na te w sosie śmietanowo-jogurtowym a na ananasa nie chciało mi się szukać ale wydaje mi się że któraś już kiedyś na wątek wrzucała ale nie jestem pewna