Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie i ja!:-)
Tichonku- czulam, ze nas wkrecasz! Oj nie dobra TY!!!
Kamcia-juz od dluzszego czasu podaje mojej niuni tran Moller's o smaku cytrynowym i jest ok, zadnego rozwolnienia. Nawet bardzo chetnie go pije. Trudno powiedziec czy to wlasnie tran jest przyczyna luznych kupek Twojego dziecka, wiadomo kazde dziecko jest inne i moze inaczej reagowac. Sprobuj wiec moze nie podawac go przez kilka dni i sama sie przekonasz czy to "to".
Dytko-jaki piekny koszyczek.To twoj?Moj jest jeszcze na strychu! A czekoladowy krolik schowany, bo jak Natalka by go znalazla to juz by go pewnie nie bylo.
Karolinanicola-ciasta tez nie sa moja dobra strona! Ale mam ambitny plan bo chce zrobic ta zebre, co sofik poleca i moze tez sernik.
Lubiczanko-pisalas wczesniej, ze twoj J w sobotke pracuje, nie przejmuj sie bo moj J tez!
Podziwiam Cie kobieto, 3 dzieci wszystko na Twojej glowie-WIELKI SZACUN!!!!
Ja mam jedno i czasem wymiekam.
Misia-ja ma tel w vodafone, kiedys jak chcialam sciagnac simlocka, to zadzwonilam do nich powiedzialam, ze jade na wakacje i sami mi go sciagneli, w trakcie rozmowy telefonicznej.
Zrob Aronowi szeperpaja, albo jakies stju-czy jak to tam sie nazywa, Irlandczycy to kochaja!!
Stroik,pewnie ze mojej roboty,a koszyczek też sobie wykombinowałam bo nie mogłam nigdzie kupić:-(
ja zawsze robie z 2ch puszek z przepisu z watku.Za 1szym razem jakies lepsiejsze mi wyszly na moje oko,ale tutaj z tym naszym piekarnikiem przeboje
Nie moge sie dziada doprosic wymiany
Co dzwonie to w przyszlym tyg.Ale juz dosc-w przyszlym tyg. to my mamy rent do zaplacenia i zanim nie dostane kuchenki,nie zaplace.Teraz promocja w N17 widzialam-480euro bodajze..
Wkurza sie bo mu landlord szope obiecal jak sie jeszcze nie wprowdzilismy(zapewne zeby nas zachecic)a tymczasem wszystko mamy pod domem-jak w slamsach normalnie-u sasiadow porzadek na podworku a u nas wszystko fruwa przy tutejszych wiatrach...
Tylko ze zadne z nas nie za bardzo chetne małą po*******ka jezdzic,a na wieksze kasy brak.no nic,zobaczymy.Jak sie malz rozkreci to moze kupi sobie jakiegos commercial'a coby sprzety wozic a ja audice przechwyce;-)
Tak sobie wykombinowalam
:-)
!
Mam nadzieję,że jednak się na mnie nie gniewasz,a towarzystwa Ci w niepiciu i tak dotrzymać mogę bo ja z tych prawie wcale nie pijących

U mnie na szczęście dziecko mogłoby wypaść tylko za próg bo mam apartament parterowy,ale włąśnie takie duże okna od podłogi.Ja bym chyba za tym dzieckiem skoczyła jakby mi się to przytrafiło
Chcesz to Ci dam
Nawet nie chcę mojego P puszczać bo nie wiadomo czy on też go nie załapał,póki co nic mu nie jest,ale lepiej dmuchać na zimne.Ja swoją święconkę "sprzedaję" Dycie i ona w swej łaskawości mi poświęci