reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubicznka podrzuc jej bo do wieczora to ona bedzie miała masakre z tego palca!!
Dzwonilam do niej ma gosci, wiec czasu nie ma na forum wejsc.

Ewelcia to widze ty młoda dupa jestes tak jak ja:)
Ja tez dopiero za rok sie załapie:)

Ostatnia edycja:
Moje dziecko mnie o zawał serca przyprawi:wściekła/y: Jeszcze mi serducho wali.. Powietrza złapać nie mogłam z nerwów.. Znalazła gdzieś gumkę recepturkę i zaczęła się nią dławić...... wrr.. skąd ona ja wzięła..

A ja po pożegnaniu mam Limerickowych zobaczyłam,że się drzwi zatrzasnęły-i co teraz...dzwonek w ruch i wielka radość,że Dadzia jest tak rezolutną dziewczynką-a myślałam,że mnie się nigdy coś takiego nie przytrafi:(
A teraz marsz do Marty-Młody wstał:)

No i my zaliczyliśmy spacerek :-) Zuzia pospała na świeżym powietrzu Wiktor polatał i poznał nowe dzieci które przybiegły na plac:tak: i przeżyłam też chwile grozy :no: młody podszedł od tyłu pod huśtającego się chłopca:baffled: na szczęście nie oberwał bezpośrednio huśtawką tylko dostał z kopyta ale kawałek przefrunął :szok::baffled: chyba przez 10 min nie mógł się uspokoić :no:nic mu sie nie stało na szczęście więcej w tym było strachu niż szkody fizycznej :sorry2: a teraz bawi się w domku ze swoją nowa murzyńską koleżanką która weszła do nas przez balkon :tak:a on jest nią zafascynowany :-Da dziewczynka bardzo miła już nawet ja karmiłam bo się o płatki prosiła ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry