Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
piszę do Was w przypływie dobroci mojego neta
Lubiczanko P ma po pierwsze więcej czasu na przesiadywanie przed kompem bo nie musi posprzątać ugotować itd. przez co ma więcej cierpliwości do prędkości z jaką się strony o ile w ogóle otwierają
;-)W daje sobie co raz lepiej radę w przedszkolu tzn uspokaja się i już ma co raz mniej napadów agresji
we wtorek przychodzą do nas panie z Tuamowskiego oddziału zobaczyć się z Wiktorkiem muszę się wyprosić o extra ałers dla W na special assistant bo 3 godz tyg. to stanowczo za mało 

także póki co zmykam po mi tu zajeżdża i to podwójnie 

co spędza matce jego sen z powiek ostatnimi czasy. Poniżej wstawiam jakies fotki dla przypomnienia

Jaką wiekową, ja ich lubię, ale byłam raz i myślę, że wystarczy, bo na każdym koncercie to samoA w Dublinie 11-tego wrzesnia będzie SDMna to to juz mam bilety 2 zabookowane;-) ale to trza lubic no i wiekową byc
![]()

;-)

wsio podpisane juz mozemy sie wprowadzac.....:-)
......
;-)

tej co my wzielismy....