lubiczanka
Fanka BB :)
Samochodzik odnaleziony!!!!! W posiadaniu Frog!! Andzulince dziekuje za zaopiekowanie sie nim! ufffffff...
a nie mówiłam,że się błyskawicznie znajdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Samochodzik odnaleziony!!!!! W posiadaniu Frog!! Andzulince dziekuje za zaopiekowanie sie nim! ufffffff...
powalił mnie na kolana, jak powiedział "chodź ze mną do lasu... i nie bój się, tam wilków nie ma, są tylko zające, co gryzą, ale ja cię obronię" - no myślałam, że padnę
a on to tak strasznie poważnie mówił. a potem jeszcze dostałam piórko, które musiałam nosić we włosach... ach... będzie wyrywał laski jak nikt - już się bój kochana - nie opędzisz się od wielbicielek syna
Anineczka - no twój Antek to jest agentpowalił mnie na kolana, jak powiedział "chodź ze mną do lasu... i nie bój się, tam wilków nie ma, są tylko zające, co gryzą, ale ja cię obronię" - no myślałam, że padnę
a on to tak strasznie poważnie mówił. a potem jeszcze dostałam piórko, które musiałam nosić we włosach... ach... będzie wyrywał laski jak nikt - już się bój kochana - nie opędzisz się od wielbicielek syna
Tichonek - może to nie @ się zbliża? Misia też czuła się jak na @ i co? Fasoleczka jest;-) tego życzę też tobie
a ja poszłam z moim dzieckiem na drzemkę - przed 9 rano (co jest dziwne...) i spaliśmy do 12 hehehehee

ogarnęłam chatkę i sama poszłam lulać..padnięta byłam na maksa..

)..ale za to MB ma fajniutki kącik dla dzieci w wieku mojego bejbika - Patryk wyszalał się po wszystkie czasy
tata chyba też 
dzięki dziewczyny <mła> Ale jak teraz będę czytać, że idziecie na Salthil..to buuu..będzie mi tęskno.. :-(
Ale woda to wynagradza..piękna zatoka..ocean..
hmmm..

ale oddali kase ze bilety takze...niech se grają ...Stracili duuuzo w oczach mojego G i pewnie nie tylko w jego...No nic.
dzieki :* na szczęscie poza pogodą wsio ok jest
i nawet Nikusia w kreszu jakby "lepiej";-)
;-)

Prawdziwy agent Antek
I ryk,że on nie umie,nie wie,nie pamięta i w ogóle czemu tak dużo?!

Faktycznie nawał pracy domowej

Na prawdę nie sądzę,żeby tak łatwo poszło
Czemu nie udeżałaś do mnie?Teraz to już po ptokach

muszę go tego oduczyc,ale ciężko mi idzie 

normalnie jestem pod wrażeniem pracy Tuamowskiego zespołu
nie wiem czy po prostu mają tu jej mniej ale o wiele szybciej się tu wszystko dzieje a komunikacja jaką ze mną prowadzą normalnie marzenie :-):-):-) ze wszystkim dzwonią informują nawet o szczególach np. że wysłali do tłumaczenia opinie z PL
lecę ogarnąć trochę bo za godzinkę ma przyjść ta pani nie chcę jej na ten sajgon wprowadzać
;-)