reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
wiecie co,.... wyslałam wam fotki...
ale kurde albo część mi zgnęła albo to oglądałam je na lubiczanki telefonie:baffled:

lubiczanko możesz mi podesłać swoje?? maila mojego masz;-)

coś nie mogę spać:baffled::dry:

Hejooo :-) Dzień doberek...Guten Morgen....Good Morning...Bonjour....Goeie dag....ohayo gozaimasu.....Բարև Ձեզ.....Bonos díes....ألسّلام عليكم.....Salam əleyküm ....Дзень добры....Dobar dan....Selamat pagi....Сайн байна уу....Здравствуйте....Chào chị....Sawubona....Ngurrju mayinpa:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tichonku, piękna data:-):-):-):-). Mam ochotę Cię wyściskać:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2:

Hejooo :-) Dzień doberek...Guten Morgen....Good Morning...Bonjour....Goeie dag....ohayo gozaimasu.....Բարև Ձեզ.....Bonos díes....ألسّلام عليكم.....Salam əleyküm ....Дзень добры....Dobar dan....Selamat pagi....Сайн байна уу....Здравствуйте....Chào chị....Sawubona....Ngurrju mayinpa:-D:-D:-D

A ktoś tu znowu dobrym humorem zaraża:-D:-):cool2:, tenks

My od 8 jak zwykle nie śpimy. Anusi trudno było usnąć na noc, dopiero przed 22 padła:eek::sorry::confused2:. Chyba za tatusiem bardzo się stęskniła. M wrócił z roboty, przebrał i pojechał do Lidla ze szwagrem, więc jak wrócili to była pora kąpania Ani, a zawsze po pracy aż do kąpieli się z nią bawi i potem usypia i chyba brakowało jej tego czasu. Ale przynajmniej spałą całą noc u siebie:-):-):-):-)

Miłej soboty

:-)Witam.
Widze, ze sporo mnie ominelo podczas wakacji.
Gratulacje i wszystkiego dobrego dla Tichonka i ViKamciG.
witam rowniem nowe mamuski.
A u mnie to wszystko dobrze, na wakcjach poczulam pierwsze ruchy dzidziusia a teraz to wieczorami jest taki ruchliwy:-):-):-):-):-).
Bylismy u mojej pani doktor w polsce, wszystko jest w porzadku, nie wiemy jakiej plci bedzie dzidzius bo sie bardzo wiercil i nie chcial pokazac ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze:-);-);-). Jedynie musze byc troche ostrozniejsza bo mam lekko obnizona ciaze, siedzi sobie nisko. Teraz juz mam wolne wiec bede odpoczywac.
Pozdrawiam

Bry:-):-):-)
A jakże,dobry i to bardzo:-)
Jestem przeszczęśliwa:tak::-)...Trzeba było słyszeć jak się darłam ze szczęścia jak do Margaritty dzwoniłam:zawstydzona/y::-D:-DMam nadzieję,że słyszy jeszcze cokolwiek:-DAle ja słyszę,a ta też się w niebogłosy darła:-Dwięc ok;-)
Tak dziewczynki termin wypada na Dzień Matki,dokładnie taki sam miała moja przyjaciółka w Polsce 5 lat temu,ale urodziła 31:tak:A jak ona się cieszyła:-)I jeszcze ta data:-)
P w ogóle na początku nie zajarzył,dałam mu ziarenko fasoli,a on na nie patrzy,marszczy brwi,myśli,potem na mnie z pytaniem w oczach a ja:Tak,udało się!A on dalej patrzy jak zaklęty,więc ja mu przed nos test podstawiłam a ten,że nie wie co II znaczą:-D:-D:-DAle doczytał na teście i mnie wyściskał za wszystkie czasy:-)I nie wiem jakim cudem,ale nawet udało mu się mnie podnieść:baffled::eek::-D:-D:-D:-D
Ja oczywiście pół nocy z wrażania nie spałam:sorry:
Powiem Wam,że na prawdę już mi przeszło parcie na dziewczynkę:tak:Jest mi zupełnie obojętne:tak:Wiadomo,najważniejsze,żeby było zdrowe:tak:Będę się cieszyła i z chłopca i z dziewuszki,ale,Zgagusiu lepiej,żeby była to ciąża pojedyncza:sorry:Nie będę miała znikąd pomocy:no:

Hello
Co tu robic? Pogoda do doopy, pralka nam odmowila wspolpracy (w ten dzien, co Tichonkowi, tylko nasza wieczorem zastrajkowala) I czekamy na fachowca. Ma byc w poniedz. i mam nadzieje, ze dotrze, bo jak nie, to sterta brudnego prania nas zasypie:eek:
Chyba sie wezme za jakies porzadki jak Ada pojdzie spac. Wczesnie dzisiaj wstala i juz zaczyna sie pokladac.

Pauletta, po slowacku jeszcze nie napisalas:-)
Tichonku, ja, zeby nie bylo, blizniakow i trojaczkow Ci nie zycze:-D Ale takie mnie mysli nachodza przez ta Twoja wstrzymana owulacje:sorry::-D:-D
AsienkoM, fajnie, ze mozesz juz poczuc swoja dzidzie. To takie cudowne uczucie:sorry: Strasznie mi tego po porodzie brakowalo... Teraz juz sie przyzwyczailam ale tak mi jakos dziwnie bez kopania i brzucha (takiego ciazowego) bylo:-D

Dobra, ide jakas kawe walnac, coby nie zasnac w ta jakze "cudowna" pogode:baffled:

Dzień dobry
no tak mnie ciągnęło do komputera
Tichonek-GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!normalnie nikomu tak bardzo jak Tobie nie życzyłam zafasolkowania,choć pewna pani plasuje się w kolejce tuż za Tobą!!!J też Ci gratuluje:)))
Pauletta-tak trzymaj-pozytyw na dzień dobry-znaczy,że będzie i na dobranoc:)))
UciekM,BO J W domku;))))Miłego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry