Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hejooo :-) Dzień doberek...Guten Morgen....Good Morning...Bonjour....Goeie dag....ohayo gozaimasu.....Բարև Ձեզ.....Bonos díes....ألسّلام عليكم.....Salam əleyküm ....Дзень добры....Dobar dan....Selamat pagi....Сайн байна уу....Здравствуйте....Chào chị....Sawubona....Ngurrju mayinpa![]()
:-)
, tenks

. Chyba za tatusiem bardzo się stęskniła. M wrócił z roboty, przebrał i pojechał do Lidla ze szwagrem, więc jak wrócili to była pora kąpania Ani, a zawsze po pracy aż do kąpieli się z nią bawi i potem usypia i chyba brakowało jej tego czasu. Ale przynajmniej spałą całą noc u siebie:-):-):-):-)
:-)...Trzeba było słyszeć jak się darłam ze szczęścia jak do Margaritty dzwoniłam

Mam nadzieję,że słyszy jeszcze cokolwiek
Ale ja słyszę,a ta też się w niebogłosy darła
więc ok;-)
A jak ona się cieszyła:-)I jeszcze ta data:-)

Ale doczytał na teście i mnie wyściskał za wszystkie czasy:-)I nie wiem jakim cudem,ale nawet udało mu się mnie podnieść

Jest mi zupełnie obojętne
Wiadomo,najważniejsze,żeby było zdrowe
Będę się cieszyła i z chłopca i z dziewuszki,ale,Zgagusiu lepiej,żeby była to ciąża pojedyncza
Nie będę miała znikąd pomocy

Ale takie mnie mysli nachodza przez ta Twoja wstrzymana owulacje

Strasznie mi tego po porodzie brakowalo... Teraz juz sie przyzwyczailam ale tak mi jakos dziwnie bez kopania i brzucha (takiego ciazowego) bylo