reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Ewelcia-my z J teżlubimy puzzle:)))
Tichonek-czajęsięi czaję...Nielubię pogaduch z babą z agencji-jest wstrętna:PA co dfo suwaczków-jak najbardziej rozumiemy Twój zachwyt i to doskonale,że wyrażaszswoje szczęściei radość-trzeba światu i ludziom pokazywać co w życiu jest naprawdę ważne i co daje taką prawdziwą nieudawaną satysfakcję!!!Jestem z Tobą:)
Karolinanicola,Pauletta,Didi-oby Waszym pociechom wszelakie dolegliwości szybko minęły-zdróweczka!!!
Anineczka-łoj jak pędzi tenm czas,prawda?A o nieprzespanej nocce przypomnisz sobie za tydzień z haczkiem;)))
Czy któraś z Was składała ten wniosek o BtS?Czy chcieli do niego payslipa???
Uciekam,bo kąpiel mi się szykuje-ale sobie poleniuch.ję:))))Miłego dnia

reklama
Hey!

Wilwia slonce Ty mi sie tam nie smutkaj!Szkoda,ze Twoja siostra wyjezdza, no ale kazdy uklada sobie zycie po swojemu. Napewno bedzie Ci dziwnie teraz,bo bedziesz miala swiadomosc, ze jestes tu sama. No wlasnie...jaka sama?!Przeciez masz mezusia,dzidziusia i...Nas :-) Daj sobie pare dni i zobaczysz, ze smutek Ci minie. Wiele z nas jest tu bez rodzin. Nosek do gory! Po to jestesmy, zeby sie wspierac!

andzulina szczesliwej podrozy!I nie przywoz sobie ciuszkow nowych, bo bede zazdrosna :-D

A moj M wraca juz w sobote :-) Z jednej strony ciesze sie, bo tesknie i jakos pusto w domu sie zrobilo, ale z drugiej, taka przerwa byla wrecz wskazana :-D Ide parzyc kawke!

Ostatnia edycja:
anineczko tak w Polsce ten kurs już zrobiłam:-) wyliczyłam sobie że i taniej i nie musze męczyć się z tym angielskim. Teraz szukam jakieś szkoły też 2 miesięcznej bo na rok to mnie mój J nie puści chyba że w Irlandii jakimś cudem staż odbęde mogę nawet za darmo sprzatac byleby mieć praktyke.
lubiczanko dziękuje. Ty zawsze potrafisz znaleść te dobre str. Dzieci nigdy się nie wychowa bez niespodzianek sama wiesz dobrze o tym i ukłony tutaj dla Ciebie.

hejka
Nio siedze i kawke popijam co by sie rozbudzic, bo kurcze trzeba sie przeleciec na post oficce tylko ta pogoda ... oby sie nie rozpadalo
Andziulina spokojnej podrózy
Ewelcia ja tez uwielbiam puzlle, mam nawet zakupione dwa opakowania i jeszcze ich nie ulozylam ehhh bo przy mlodej sie da ukladac., bo ona tez chce te malutkie puzeelki uklaac, wic po mamusi lubi puzzelki ukladac swoje ma i tez codziennie uklada . A M powiedzmy ze tez puzzle lubi ha ha ale jak juz sa prawie w calosci ulozone :confused2: i zostaje mi 5 ostatnich klocków wtedy mi przybiega i uklada i odbiera cala przyjemnosc wlozenia ostatniego klocka, no i sam sie chwali ze ulozyl cale:cool:

hello!:-)
misia nie rozśmieszaj mnie:-D:-D:-D ubrac sie może umiem ale do modelki mi daleko :eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D ale dziekuje za tak miłe słowa:zawstydzona/y:
karolinanicola zdrówka dla małej;-)
andzulina bezpieczniej podróży:tak:
tichonek chwal sie chwal suwaczkami:-)

Witam mamunie:-)
Andzulina a pewnie,ze po Twoim powrocie trzeba wypic w koncu wspolna kawke.Widzisz tak jestem ostatnio ograniczona towarzysko,ze nawet nie wiedzialam,ze do Polski jedziesz.Tak wiec zycze Ci szczesliwej podrozy i milego wypoczynku:tak:I zawsze mozesz wpadac do mnie i oczywiscie inne mamunie tez,bedzie wesolo z taka gromadka dzieciaczkow:-)
Larcia dzieki za slowa otuchy-tak cieplutko zaraz na serduszku.Wiem,ze ma WAs i bardzo sie ciesze,bo jakbym nie znala takich wspanialych mamus to dopiero byloby mi ciezko:tak:zeby tylko jeszcze wygospodarowac wiecej czasy na pogaduszki i spotkanka,ale damy rade;-):-)

Bry
U nas na razie chmury wiszą:confused2:, tylko czekać aż lunie. Dołączam do mam, które miały nieciekawą nockę. Już się cieszyliśmy, że nam dziecko wróciło, czyli o 20.30 już spała i sama usnęła, za to w nocy był płacz, dwa razy się budziła a o 4 stwierdziła, że się wyspała i koło 5.30 padła:no::confused2:, pospałyśmy do 8.30, ale i tak marnie się czuję. Naszykowałyśmy już wszystko na obiad, Ani pluszaki się piorą;-).

Tichonkowa a chwal się chwal:-D:-D:-D
Andzulina bezpiecznej podróży

reklama
No też się będę chwalić,a co!:-DTo będzie tak gdzieś co tydzień w czwartek:-D
Łazanki się robią:-p,muszę kurze pościerać...Z półek oczywiście,a nie,żebym drobiowe tyłki wycierała:-D
Zadzwoniłam dziś do mamy z nowiną,że wnusię w drodze:tak:Ale była zaskoczona,nikt nie wiedział,że się staraliśmy...Prócz połowy Iralndii:-D:-D
A teściowie się dowiedzą w przyszły wtorek bo teść ma 60-te urodziny i dostanie od nas prezent:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry