asienka_r
mama Ani i Gabrysi
asieńko u nas gorączka przy 3dniówce trwała ponad 4 doby,tak więc nie nastawiaj się,że jutro już temp.zniknie.Jeśli nic jej nie dolega,nie płacze itp.to daj sobie jeszcze ze 2 dni.
Antek to w ogóle załapał 3 dniówkę jak wracałam z nad morza w Polsce.6 godzin w aucie,na dworze temp.35 stopni a ten z 40 stopniami na czole,to było przeżycie
później jak dojechaliśmy do domu to lekarze zdiagnozowali anginę (przy trzydniówce są powiększone węzły chłonne i może byc zaczerwienione gardło) i dali zastrzyki (młody miał 10 miesięcy),po 2 zastrzyku nastąpiła wysypka,tak więc znowu do innego lekarza,a ona kazała natychmiast odstawic zastrzyki bo to trzydniówka i faktycznie nią była.Za to Matt miał gorączkę właśnie ponad 4 doby,a później leciutka wysypka.
Kurczę, bo ona chyba faktycznie ma lekko powiększone węzły, nie płacze, osowiała tylko jest. Troszkę się bawi, ale widać, że coś jest. Dzięki Anineczko

odrazu wymyslasz najgorsze, idź do lekarza i przekonasz sie ze to nic powaznego i masz myslec pozytywnie, a nie powodź, choroby, ja ci dam, no głowa go góry ;-)

boli wiec pisze,bo nie jest to zwykly bol brzucha

Dalabys rade!
. Jezdze sama bo nie chce zeby mam bral wolne bo pozniej sie przyda. Wizyty w gabinecie trwaja faktycznie z 5 minut ale ile trzeba sie naczekac zanim wejdziesz do gabinetu