reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonek no szkoda, ale ja wszystkie wizyty (teraz bedzie 3) w szpitalu mialam na ta godzine.
biola ja na pierwsza wizyte do szpitala nie nosilam wynikow z badania krwi, nawet GP mi nie kazal robic badania, tylko mocz:eek:
dopiero na pierwszej wizycie w rotundzie robili wszystkie badania;-), a do GP tylko mocz nosze. na kolejnych w szpitalu praktycznie tez tylko mocz mi badaja, chyba ze lekarz lub polozna zleci badanie krwi;-).
A moze ja sie nie znam:baffled:, to moja pierwsza Ciaza wiec moze nie wiem wszystkiego:baffled:.
pozdrawiam wszystkich

Asienko ja cie rozumiem ale mi chodzi o kobiety w ciazy ktore maja problem z tarczyca tichonek i ja w;lasnie taki problem mamy i jest b wazne ustalenie poziomu TSH na poczatku ciazy

Dzień dobry:)
Pauletta-miło się czyta takie wieści:)))
Madbebe-jak dziś?Niechże przechodzi cokolwiek by to nie było.A co do nastroju-właśnie w takich"kryzysikach"się udzielaj-nawet jeśli chce Ci się na nas pokrzyczeć-jak z siebie wyrzucisz złe emocje dla domowników zostaną tylko pozytywne-zgłaszam się na ochotnika-na mnie możesz wylewać wszystkie negatywy;)))Mam jednak nadzieję,że choć humorek Ci się poprawił:)))

biola, sorry nie wiedzialam ze masz problemy z tarczyca. Trzymam kciuki aby wszystko dobrze bylo i ciaza bez zadnych problemow przebiegala. pozdrawiam.
Witam wszystkich, dzionek pochmurny ale to nic, zaraz bede sie zbierac bo do GP dzisial lece.
Jeszcze raz pozdrawiam.

Ale tu pustki :-)
Ja juz po kawce i showerze- nowy dzien czas zaczac :-) Ano rozpieszcza rozpieszcza i niech dalej to robi, a co! A obraz wielgasny i trafi do sypialni, bo ja na nim pol naga, w bikini na plazy ha ha.

Pauletta mialas meczacy ale bardzo udany dzien, same dobre wiadomosci, oby takich wiecej wiecej i wiecej!

hej Wam!
troche mi lepiej:blink:W sumie najlepiej jak siedze.To chyba rzeczywiscie pecherz.A. mnie nastraszyl z tymi nerkami!:wściekła/y:;-)
pauletta-super wiesci!oby tak dalej!
Moja Wikta ma taaaaak odparzona d**e ze masakra:szok:Kupska co chwile.Chyba 2ga gorna jedynka jej sie przebija.Nocki nie komentuje-wielkiego wycia nie bylo,ale spania za duzo tez nie..:sorry2:Dziewczyny czego unikac jesli chodzi o jedzenie zeby kupy byly mniej odparzajace?w necie nic nie znalazlam..:no:
Larcia-fajnie Ci..;-):tak:
ide bo akcja kupa zaraz bedzie..-mala sie schowala i laduje;-)

milego dnia!

madbebe szczerze to nie wiem,czy jest cos do jedzenia "nieodparzajacego" :-) Wszystko jest strawione kwasem, wiec wiesz...Bardziej szukaj w necie pod katem,zeby kwasu za duzo nie wydzielala, no wiesz o co mi chodzi. Daj jej do picia danonki i duzo nabialu do jedzenia. Tak mi sie wydaje :-) A Tobie zycze dobrego humorku!

Madbebe-nie mam bladego pojęcia.Właściwie przy wychodzeniu ząbków kupki zreguły są brdziej radkie,co powoduje odparzenia właśnie.I nawet jeśli pampa zmienisz natychmiastowo są one tak częste,że zaczerwienień nie da się uniknąć:(Pamiętaj o podsypywaniu pupki pudrem czy ziemniaczaną-są lepsze niż maści.A może daj Viki czekoledę(?)-zmniejszy się ilość kupek.Nie wiem na jakim etapie jesteście pod tym względem,ale mój Daniel od 3miesiąca życia wi jak smakuje brązowe"niebo";)))
Larcia-no takiej to żyćnie umierać:)))

Bry:-)
Jestem głodna jak wilk,ale najpierw tu wpadłam:-)

Tichonku nie stresuj sie.to chociaz po twojEj wizycie wiem ze do szpitala bede musiala wziasc i moj blood test z medicusa bo go wlasnie niedawno robilam.a swoja droga dlaczedo twoj GP nie kazal ci go zrobic odrazu jak tylko stwierdzil ciaze,ja z kacprem robilam Tsh co miesiac ale to bylo w pl ciekawe jak to bedzie tutaj:0 Najwazniejsze to pozytywne myslenie i glowa do gory:))))
To jest tak,że oni jednak za bardzo nie wierzą wynikom innym niż przez nich zrobione:sorry2:Na pierwszą wizytę nie musisz nic ze sobą brać bo oni Ci będą wszystko sami robić,ale jeśli dostaniesz osobno list,że masz się stawić do endokrynologa to teraz już wiesz,że powinnaś mieć świeży wynik krwi :tak:Babki twierdziły,że do mnie dzwoniły w tej sprawie,ale ja żadnego telefonu nie miałam:no:
A u GP ja badania robiłam co pół roku bo wyniki się nie zmieniały więc i dawki miałam leków te same:tak:A na początku ciąży to nie wiem czemu mi GP nie zleciła zbadać hormonów:sorry2:Może wiedziała,że w szpitalu się będą tym zajmować:confused:
lubiczanko,tak suwaczki jutro:-D
Co do tej wizyty jeszcze to ja wiem,że wiele z Was by ze mną pojechało,tylko,że gdzie ja mieszkam:dry:Zawsze mam takie "szczęście":confused2:
Pauletta no to się Wam rok dobrze kończy:tak:Mam nadzieję,że przyszły też będzie tak łaskawy:happy2:Oby się Wiktor dostał do wymarzonego przez mamę przedszkola:tak:
madbebe jak Radek takiego srakulca miał to dawałam mu Smectę i czekoladę:tak:Nie wiem czy jeśli chodzi o jedzenie coś może pomóc:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejoo Może ktoś tu przyjść i mi natrzaskać po twarzy to może się obudzę :eek::eek::eek::sorry2: no straaaaaaaaaasznie mi się chce spać:confused2:
Madbebe dziewczyny mają rację nie da się dietą tego uregulować :no:podsypuj małą mąką i jak najszybciej przewijaj a masz smectę??

Do góry