S
sandrulińska
Gość
siemanko!;-)
pauletta same super wiadomosci poprostu!

pauletta same super wiadomosci poprostu!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tichonek no szkoda, ale ja wszystkie wizyty (teraz bedzie 3) w szpitalu mialam na ta godzine.
biola ja na pierwsza wizyte do szpitala nie nosilam wynikow z badania krwi, nawet GP mi nie kazal robic badania, tylko mocz![]()
dopiero na pierwszej wizycie w rotundzie robili wszystkie badania;-), a do GP tylko mocz nosze. na kolejnych w szpitalu praktycznie tez tylko mocz mi badaja, chyba ze lekarz lub polozna zleci badanie krwi;-).
A moze ja sie nie znam, to moja pierwsza Ciaza wiec moze nie wiem wszystkiego
.
pozdrawiam wszystkich
W sumie najlepiej jak siedze.To chyba rzeczywiscie pecherz.A. mnie nastraszyl z tymi nerkami!
;-)
Kupska co chwile.Chyba 2ga gorna jedynka jej sie przebija.Nocki nie komentuje-wielkiego wycia nie bylo,ale spania za duzo tez nie..
Dziewczyny czego unikac jesli chodzi o jedzenie zeby kupy byly mniej odparzajace?w necie nic nie znalazlam..

To jest tak,że oni jednak za bardzo nie wierzą wynikom innym niż przez nich zrobioneTichonku nie stresuj sie.to chociaz po twojEj wizycie wiem ze do szpitala bede musiala wziasc i moj blood test z medicusa bo go wlasnie niedawno robilam.a swoja droga dlaczedo twoj GP nie kazal ci go zrobic odrazu jak tylko stwierdzil ciaze,ja z kacprem robilam Tsh co miesiac ale to bylo w pl ciekawe jak to bedzie tutaj:0 Najwazniejsze to pozytywne myslenie i glowa do gory)))
Na pierwszą wizytę nie musisz nic ze sobą brać bo oni Ci będą wszystko sami robić,ale jeśli dostaniesz osobno list,że masz się stawić do endokrynologa to teraz już wiesz,że powinnaś mieć świeży wynik krwi
Babki twierdziły,że do mnie dzwoniły w tej sprawie,ale ja żadnego telefonu nie miałam
A na początku ciąży to nie wiem czemu mi GP nie zleciła zbadać hormonów
Może wiedziała,że w szpitalu się będą tym zajmować

Zawsze mam takie "szczęście"
Mam nadzieję,że przyszły też będzie tak łaskawy
Oby się Wiktor dostał do wymarzonego przez mamę przedszkola
Nie wiem czy jeśli chodzi o jedzenie coś może pomóc