S
sandrulińska
Gość
siemanko!;-)
pauletta same super wiadomosci poprostu!

pauletta same super wiadomosci poprostu!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tichonek no szkoda, ale ja wszystkie wizyty (teraz bedzie 3) w szpitalu mialam na ta godzine.
biola ja na pierwsza wizyte do szpitala nie nosilam wynikow z badania krwi, nawet GP mi nie kazal robic badania, tylko mocz![]()
dopiero na pierwszej wizycie w rotundzie robili wszystkie badania;-), a do GP tylko mocz nosze. na kolejnych w szpitalu praktycznie tez tylko mocz mi badaja, chyba ze lekarz lub polozna zleci badanie krwi;-).
A moze ja sie nie znam, to moja pierwsza Ciaza wiec moze nie wiem wszystkiego
.
pozdrawiam wszystkich
To jest tak,że oni jednak za bardzo nie wierzą wynikom innym niż przez nich zrobioneTichonku nie stresuj sie.to chociaz po twojEj wizycie wiem ze do szpitala bede musiala wziasc i moj blood test z medicusa bo go wlasnie niedawno robilam.a swoja droga dlaczedo twoj GP nie kazal ci go zrobic odrazu jak tylko stwierdzil ciaze,ja z kacprem robilam Tsh co miesiac ale to bylo w pl ciekawe jak to bedzie tutaj:0 Najwazniejsze to pozytywne myslenie i glowa do gory)))