Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Larcia zazdroszcze:-)....u nas leje i lejewitam nowe mamusie quki i iwona&laura :-)
Ale duszno na dworze, ale i tak lepsze to niz zimno i ulewa!Spedzamy czas na spacerkach, a potem zimno piwko w domku :-)
i te zimne piwko
jedynie na pierwszym usg jak robia wywiad tak poza tym to niewiele
,i powiem ci ze jak chcesz po ciazy dalej mieszkac w irlandii to lepiej jest rodzic tutuaj chociasz by z tego wzgledu ze w pierwszej kolejnosci sa rozpatrzane wnioski o wszelkie dodatki
a jezykiem naprawde nic sie nie nie martw;-).Potwierdzam.Ja rowniez nie żałuje że właśnie tutaj rodziłam swoja córeczkę i co do języka to nie miałam problemów z dogadaniem choc mój angielski jest na srednim poziomie a poza tym towarzyszył mi mąż.Shamroczek, powiem Ci, ze ja właśnie planowałam zrobić tak jak Ty, czyli jechać rodzić do Pl. Zostałam tutaj i nie żałuję. Sama opieka w trakcie ciąży według mnie pozostawia wiele do życzenia, ale poród-rewelacja. Opieka położnej non stop, wszystko bezpłatnie (znieczulenie, jednoosobowa sala porodowa, poród rodzinny), miła atmosfera, ogólnie same pozytywy.
Perfekcyjny angielski do porodu nie jest Ci potrzebny. A w szpitalu, podczas pierwszej wizyty, kiedy to o wszystko wypytują i musisz rozmawiać z kilkoma osobami, możesz poprosić o tłumacza (przynajmniej w Galway jest taka możliwość).
Szczerze polecam rodzenie w Irlandii.Z tego co wiem, Dziewczyny z tego forum, które tu rodziły, są podobnego zdania.