reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku ogladalam masakra jakas i widac ze nie tylko w pl takie rzeczy sie dzieja
Kobitki dziekuje za info R musi sie dowiedziec jak to jest u niego w pracy a co do babci to to moja mama za b nie moze na miesiac przyjechac zeby akurat trafic w dzien porodu.a tak wogule to stersa mam bo to moj pierwszy porod tutaj i jakos sobie nie wyobrazam jechac na porodowke sama i jeszcze kacpra gdzies po znajomych podrzucac miedzyczasie:)))
Ja mam dokładnie taki sam problem:sorry2:Z tym,że do mnie nikt nie przyjedzie ani przed ani po porodzie:no:P pewnie jakby się zaczęło dostałby wolne ale on chce rodzić ze mną i nie wiem co ja z Radkiem zrobię:no:Zresztą co innego zostawić go komuś w dzień na kilka godzin a co innego jeśli to będzie noc i godzin kilkanaście:sorry2:

reklama
Tichonku a widzisz jutro wolne :-D:-D
ale i tak pewnie dzieciaki będą to odrabiac? chyba? ale tak zazwyczaj w Pl jest,a jak tutaj mamy doświadczone w tej materii? Margaritta?

no nic,dzieciaki w łóżkach a ja lecę na kolację :tak:

Tichonku a widzisz jutro wolne :-D:-D
ale i tak pewnie dzieciaki będą to odrabiac? chyba? ale tak zazwyczaj w Pl jest,a jak tutaj mamy doświadczone w tej materii? Margaritta?

no nic,dzieciaki w łóżkach a ja lecę na kolację :tak:

anianeczka napewno nie beda tego odbrabiac rok temu jak snieg spadl to kacpra szkola byla przez tydzien zamknieya i nic nie odrabiali

laski to ile u was jest w minusie ze zamykaja szkoly bo ja tez przegladam stronki z nadzieje ze Alberta jest zamknieta bo on znowu dzisiaj dostal katar do kolan ..i jakies policzki ma iagle czerwone ...wrrr
u mnie w athenry -5 pokazuje termometr i dzis dostalam smsa ze jutro szkoła tez zamknieta:)dziewczyny z Galway mam pytanie gdzie moge kupic kurtke długa pikowana ciepła dla siebie????

Ostatnia edycja:
...albo muszą oglądać mecz z szanownym:confused2::-D
Co do ciepłej,pikowanej kurtki to już sie nie wypowiadam:wściekła/y:Co ja już sklepów przeleciałam i nic:no:Oni mają takie cienkie kurteczki,tylko wyglądają na ciepłe a jak widzę co w Polsce się dzieje,jak ludzie chodzą poubierani to już mi zimno:baffled:Nie mam w czym do Polski lecieć:wściekła/y::-(

Ja nie ogladam:-p

W Carlow juz wczoraj byly zamkniete wszystkie szkoly oprocz jednej...za to dzis juz wszystkie...

Ja ruskie robilam w tamtym tygodniu...natrzaskalam 85 sztuk i 30 zdarzylam zamrozic a reszte zjadl m z mlodym w 3 dni chyba:tak:;-).....

u nas tez ciagle sypir i sypie ten snieg...ech jutro na zakupy trza sie wybrAC...hmm chyba z buta uderze do Lidla:nerd:

Tichonku nie ogladalam wiadomosci,ale straszne jest to co sie dzieje...biedne konie:(

...albo muszą oglądać mecz z szanownym:confused2::-D
Co do ciepłej,pikowanej kurtki to już sie nie wypowiadam:wściekła/y:Co ja już sklepów przeleciałam i nic:no:Oni mają takie cienkie kurteczki,tylko wyglądają na ciepłe a jak widzę co w Polsce się dzieje,jak ludzie chodzą poubierani to już mi zimno:baffled:Nie mam w czym do Polski lecieć:wściekła/y::-(
wlaśnie ja tez dziś byłam w paru sklepach no i na oko patrzac gruba jak dotknełam to tragedia:)oby tu szybko mróz minał bo trzeba sie ubierac na cebulke:-)!!!

reklama
co do kurtek..ja mam taka dosc gruba ale juz stara bo ze 3 lata temu zakupiona chyab w new looku ...kupilam ja jak jezdzilam autobusem do pracy i stalam nie raz na przystanku z godzine za nim autobus raczyl przyjechac i nie zmarzlam nigdy...a nieraz wialo i lalo jak cholera...
Bede musiala ja wyciagnac...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry