reklama

Mamy z Irlandii!!

dobry!
U nas tez nocka nieciekawa:no:Mala czesto sie budzila:baffled:nie wiem o co kaman..
Chyba niezle przymrozilo bo w kominku rozpalam juz godzine prawie;komin wystygl straszliwie:dry:

My jednak sobie darujemy tego botanika ze wzgledow finansowych:sorry2:choc bardzo bysmy chcieli:-(

Larcia-:tak:to baterie.Trza wymienic,albo wyjac jesli nie masz na wymiane;-)
lubiczanko-zdrowka Danielkowi!

Dziewczyny mozecie zajrzec na socjalny i mi podpowiedziec..:sorry2:

Milego dnia!

reklama
Bry:-)
A ja standardowo przy czwartku:nowe suwaczki:-)
Zimy ciąg dalszy,co chwilę sypie:tak:
Lubiczanko ekstra ten link,a ta dziewczynka jaka rozgadana,rezolutna:-D
ViKamciaG jak macie ochotę to czemu nie:tak:
Frog,dobrze,że jesteś,chciałam spytać gdzie kupowałaś wózeczek z owieczką Triton?Śliczny jest:tak:...Tylko teraz znów zajrzysz za tydzien czy dwa:dry::-D
Larcia bleeee,ja wiedziałam,że majonez light jest większym paskudztwem od normalnego ale,żeby aż takim:szok:Fuuuuj!
Akurat śniadanie będę jadła:sorry2::-D:-D

Larcia dotre na kawke dotre ale moze jutro co ty na to;-). A co do majonezu to ja innego niz KIELECKI nie uwazam:tak: i zgadnij dlaczego:-p:-D

Tichonek suprise:-p jestem jestem wczoraj nadrobilam moje zaleglosci i widzialam ze pytalas:tak:. Ja ten wozek sprowadzalam z PL i jakies 3,5 roku temu kosztowal mnie 1250 zl plus przesylka z PL 200zl:happy:. Dzis sprawdzalam i juz od 899zl kupisz 3w1:tak::-). Ja z niego bylam zadowolona bardzo a odsprzedalam bo fotelik z gondola byly mi zbedne jak maly wyrosl a nie mialam gdzie ich trzymac:sorry2:. Nie powiem za duzo o spacerowce bo ja uzylam moze ze dwa razy. Zycze owocnych poszukiwan wymarzonego wozeczka choc ci powiem, ze ja teraz wybralabym spacerowke plus ten rozkladany na plasko fotelik. Widzialam dzis na necie z Jane ale tansze sa z firmy Nurse.

My już po spacerku,apteka zaliczona,dostaliśmy syropek na kaszel-dla dzieci od12go mies.i jestem zadowolona:)
Fajna pogoda,i temperaturka też,ale autem nie ruszę:(
Frog-no to rzeczywiście Cię przymroziło skoro w takim rynsztunku spałaś;)
Tichonek-kiedy te 16tygodni zleciało???Tożto lada dzień i półmetek będzie-śliśniuchne suwaczki:)
Biola-pewnie,że wszystko się da załatwić:)
Madbebe-no wiesz Ty co????A ja chciałam Was mojemu J za przykład dać i wyciągnąć do tego botaniczka:/no szkoda:(

Witam laseczki
Słoneczko świeci ale zimno brrr
Oli ma cos katar i troche kaszle, ale juz profilaktycznie dalam mu syropek.
L gdzies jedzie w trase chyba do Kilarney..
Więc zostaje sama , i bedziemy robic pierniczki :)))
Zycze dużo zdrówka dla chorowitków.
Tichonek ale ten czas leci:))
Larcia a może ty do mnie na kawke wpadniesz??:)
Miłego dnia

Witam laseczki
Słoneczko świeci ale zimno brrr
Oli ma cos katar i troche kaszle, ale juz profilaktycznie dalam mu syropek.
L gdzies jedzie w trase chyba do Kilarney..
Więc zostaje sama , i bedziemy robic pierniczki :)))
Zycze dużo zdrówka dla chorowitków.
Tichonek ale ten czas leci:))
Larcia a może ty do mnie na kawke wpadniesz??:)
Miłego dnia

Albert tez cos kaszle i katar do kolan..a tydzien temu wrocil po chorobie do szkoly a tu na nowo...ale dzisiaj poszedl..

pierniczki ja wlasnei dekoruje bo te ktore pieklam zanosze w sobote do Pl szkoly na impre mikolajkowa :) naszych chlopakow

Frog dzięki bardzo:tak:O Jane też myślałam:tak:Tyle jest tych sklepów internetowych a ja bym chciała dotknąć,sprawdzić:baffled:Kto wie gdzie w Polsce jest taki porządny sklep z wózkami,coby ich dużo było?:-)
No,dziewczyny masakra jak ten czas leci:szok:
Cofnęłam się troszkę w czasie i znalazłam swój pierwszy post na BB:

Witam mamuśki!:-)
Jestem tu zupełnym laikiem,ale mam nadzieję się "rozkręcić".Widzę,że u Was bardzo wesoło i dość gwarno.Ja mam 3-letniego synka,mieszkamy w Swords i od niedawna mam coś jeszcze.....Wielką ochotę na drugiego bobaska:tak:.Sęk w tym,ze mój mąż o tym jeszcze nic nie wie:baffled:.Zabieram się za rozmowę na ten temat i się zabrać nie mogę,myślę,że super entuzjastycznie to on nie zareaguje:szok:.Ale jak nie spróbuję,nie będę wiedzieć:blink:.Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...

1-Radzio-3322.gif

zem320mm30fs8aet.png

4b9ah00c5bd8bieq.png

Hihi,jeszcze suwaczki w poście miałam:-D
A teraz już zaczynam 17-ty tydzień ciąży:szok:

Hejka babeczki,
u mnie sniezek pada i czasem sloneczko sie przebija;-), az chce sie isc na spacer ale nie ruszam sie z domu, maz w drodze powrotnej z pracy zrobi male zakupy:tak:.
Anineczka trzymam kciukasy i wytrwalosci zycze:blink:

Mialam dzisiaj okropny sen. Snilo mi sie ze strasznego krwotoku dostala i wody mi odeszly i taka przerazona bylam:szok::baffled:. Karetka nie przyjezdza:baffled:.
Ale jak sie obudzilam to nawet spokojna bylam;-)

oczywiscie wszystkim chorym duzo zdrowka zycze

reklama
froq :-) Nie jestem pewna jutra, ale zgadamy sie jak cus :-)

kamcia dzieki za zaproszenie, ale skorzystam innym razem. M wzial auto, wiec nie mam jak dojechac dzis.
My z Amanda wykrawamy i pieczemy dzis pierniczki. Zrobilam ciasto wczoraj az z kilograma maki, wiec mam duzo roboty :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry