Hey mamuski :-)
Jestem :-)
Jak to dobrze być w domu i móc przytulac dzieciaczki i męża kiedy tylko ma sie ochotę
Wczoraj nie włączałam kompa bo musiałam wycałowac i wyściskac moje dzieciaki, poza tym Erykowi zepsuła sie kurtka wiec zaliczylismy szybko nexta, smiesznie było bo duzo fajnych kurtek, ale taka ma James, a taka ma Kieien, a taka ma John ect juz myslałam ze nie kupimy ;-)
Mój komp po dokładnym sprzataniu, nie mam nic gg, zadnych programow, mam nowy system, ale to było konieczne bo juz bardzo źle działał
U nas tez chorobowo, chłopaki załapali katar od Emci

ona sama tez jeszcze ma, a ja z PL przywiozłam kaszel taki ze sie dusze i kaszle godzine zanim zasne, straszne
Larcia ty sobie kochana wyjmij z szafy jakąs porzadna kurtke, bo w tym płaszczyku to ci pupcia zmarznie

wczoraj jeszcze wołałam do ciebie, ale juz poszłas a moj Eryk, "mama do kogo ty wołasz"

to kiedy na te pierniczki mozemy wpasc

co do produktow light to
Misia juz jakis czAS temu pisała ze wszystkie light to świnstwo
Ja to powoli zaczynam sie stawac maniaczka eko produktow, wczoraj pierwszy raz wypróbowałam eko kostki do zmywarki :-)
Biola, a moze w firmie M jest urlop okolicznosciowy, najpierw sie zapytajcie, a potem będziesz obmyslac strategie ;-)
Zdrówka wszystkich chorowitkom
Tichonek, pamiętam tego posta Twojego

:-)
Lubiczanko, co to za syropek?