reklama

Mamy z Irlandii!!

Ania godzinę temu nabiła sobie gigantycznego guza, bo uderzyła się w futrynę, nie nadążam dzisiaj za nią:zawstydzona/y::-(, wczoraj grzeczna jak aniołek, a dzisiaj tylko się złości:-(. Śnieg sypie, że masakra. @ mi się zbliża, bo i ja chodzę nabuzowana. Dobra, idę sobie, bo smęcę

reklama
Ostatnia edycja:
Hey mamuski :-)
Jestem :-)
Jak to dobrze być w domu i móc przytulac dzieciaczki i męża kiedy tylko ma sie ochotę
Wczoraj nie włączałam kompa bo musiałam wycałowac i wyściskac moje dzieciaki, poza tym Erykowi zepsuła sie kurtka wiec zaliczylismy szybko nexta, smiesznie było bo duzo fajnych kurtek, ale taka ma James, a taka ma Kieien, a taka ma John ect juz myslałam ze nie kupimy ;-)
Mój komp po dokładnym sprzataniu, nie mam nic gg, zadnych programow, mam nowy system, ale to było konieczne bo juz bardzo źle działał
U nas tez chorobowo, chłopaki załapali katar od Emci :baffled: ona sama tez jeszcze ma, a ja z PL przywiozłam kaszel taki ze sie dusze i kaszle godzine zanim zasne, straszne

Larcia ty sobie kochana wyjmij z szafy jakąs porzadna kurtke, bo w tym płaszczyku to ci pupcia zmarznie:-D wczoraj jeszcze wołałam do ciebie, ale juz poszłas a moj Eryk, "mama do kogo ty wołasz" :rofl2: to kiedy na te pierniczki mozemy wpasc :tak:
co do produktow light to Misia juz jakis czAS temu pisała ze wszystkie light to świnstwo
Ja to powoli zaczynam sie stawac maniaczka eko produktow, wczoraj pierwszy raz wypróbowałam eko kostki do zmywarki :-)

Biola, a moze w firmie M jest urlop okolicznosciowy, najpierw sie zapytajcie, a potem będziesz obmyslac strategie ;-)

Zdrówka wszystkich chorowitkom
Tichonek, pamiętam tego posta Twojego :tak::-)
Lubiczanko, co to za syropek?

Ostatnia edycja:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=801
asienko_r niestety moge Ci tylkko powiedzieć,że to nie ostatni guz:sorry2:Radek już ma dwie blizny na buzi a ile w międzyczasie guzów,siniaków:szok:
Na,ale życzę,żeby się Anulka szybko zagoiła:tak:

Ja wiem, już kilka miała:zawstydzona/y::-( ale i tak marnie się czuję, że jej nie upilnowałam.

Na poprawę humoru pochwalę moje dziecko, bo dzisiaj wykonała swój pierwszy rysunek:-):-D;-). Kredki trzeba kupić. A jaka zadowolona była

Melduje sie i ja :-)
J pojechal na zakupy i poszukac sanek hm ciekawe czy dostanie:baffled:

Wroci biore sie za ciacho a cora z tata pojdzie na dwor:-)

Asienka_R w lidlu sa fajne kredki ostatnio dla malej kupilimy

Tichonek odnosnie wozkow to mi sie podoba taki TootleShop
pisalam do tego goscia i maja sklep w Irl takze wozeczek mozna dotknac i zobaczyc na zywo :-) i cos takiego ale ten pierwszy jakos bardziej mi sie podoba :-)
Wózki dziecięce 4w1 Głęb+Spac+Fotel PRODUCENT (1346610238) - Aukcje internetowe Allegro

Uciekam wziasc sie za obiad poki cora grzecznie sie bawi :-)

Asienka_r chyba nie ma dziecka ktore guzow by sobie nie nabijalo, a co do rysunku to jeszcze troche i wielka artystka bedzie.

Mam nadzieję, że polubiła rysowanie:-) i że talent jednak po tatusiu w tej materii:-p;-). Na razie jakieś kreski w miarę ładne, zobaczymy

Aaniu wiem, jak pojadę to na pewno kupimy, właśnie takimi z Lidla dzisiaj rysowała

witam i ja;)
a u nas śniegu jest ciągle tyle samo - nie pada, a ten to już taki zamarznięty. ale za to piękne słoneczko i niebieskie niebo;)
Frog - a dziękuję, mały już lepiej - nawet leki przeciwbólowe odstawione... wczoraj wieczorem to już mu taka głupawka odbiła, aż musieliśmy kamerę wyciągnąć;)
Misia - oby Alusiowi się poprawiło, to w przyszłym tyg może coś się zorganizuje większego?
Biola - jak znajdziesz jakąś kurtkę, to dawaj namiary - ja też szukam - znalazłam fajną Diesel ale cena powalająca - w granicach 100e
Moniadan - tylko nie poduś tych swoich dzieciaczków i SZ;)
Kasiuleczka - drzwi otwarte;P
Lubiczanka - zdrówka dla maluszka
i pozostałym chorowitkom - również:)
yyyy i to chyba na tyle
a - jeszcze śledzę info o lotniskach, bo jutro mają moi rodzice przylecieć....

reklama
Andzulina to dobrze, ze malemu sie juz polepszylo, napewno sama od razu sie lepiej czujesz.

Rano to sie troche nudzilam to w czasie prasowania, ktore mialam wczoraj zrobic ale sasiadka po mnie zadzwonilam i poszlam na ciasteczko, zadzwonilam do jedenej babci potem do drugiej. teraz sterte naczyn pomylam i teraz jakos sie rozleniwilam, chyba herbatke sobie zrobie cieplutka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry