reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonek odnosnie wozkow to mi sie podoba taki TootleShop
pisalam do tego goscia i maja sklep w Irl takze wozeczek mozna dotknac i zobaczyc na zywo :-) i cos takiego ale ten pierwszy jakos bardziej mi sie podoba :-)
Wózki dziecięce 4w1 Głęb+Spac+Fotel PRODUCENT (1346610238) - Aukcje internetowe Allegro

Uciekam wziasc sie za obiad poki cora grzecznie sie bawi :-)
Ten pierwszy link to własnie jest X-Lander:tak:Mnie się on bardzo podoba,szczególnie czerwony,a tę stronę wynalazłam na gazeta.ie:tak:Nawet cenę mają fajną bo jest promocja:tak:Ale dobrze wiedzieć,że są "fizycznie" dostępni bo nie wiedziałam:-)Ten drugi wózek też ładny,ale w sumie firma nieznana,wolę coś sprawdzonego:tak:

Biola - jak znajdziesz jakąś kurtkę, to dawaj namiary - ja też szukam - znalazłam fajną Diesel ale cena powalająca - w granicach 100e
Widziałam te kurtki,białe i szare są?Takie długie,pikowane z kapturem?Nawet może i bym dała 100 Euro ale nie w tym roku bo mam zamiar nie mieć takiego brzucha za rok:baffled:I na jeden sezon nie chcę stówki wydawać:sorry2:

Ale sie narobilam ufff, chyba ok 100 piernikow mam. Teraz laduja do puszki i beda lezakowac 2 tygodnie, zeby zmiekly. Wtedy ozdobimy i mozna jesc :-) Reszte ciasta wyrzucilam, bo juz mi sie nie chcialo walkowac i kroic.

moniadan za 2 tygodnie beda pierniczki dobre juz do jedzenia, musza polezakowac. Ale mam nadzieje, ze na kawke to zgadamy sie jakos wszystkie wczesniej. Bo kurde potem, od 11 grudnia, to ja juz pakowac sie bede i przeprowadzac 13tego.
A co do produktow light, to tak wiem, ja juz dawno przestalam light uzywac ze wzgledu na ten slodzik. Ale po majonezie light bym sie nie spodziewala, ze to az takie swinstwo!

andzulina rodzice napewno doleca szczesliwie i na czas :-)

Co za pierniki robicie???Takie ozdobne czy do zjeścia również?
A ja ło matko zrobiłam dziś zupkę-jaka dobra...a ja przecież autentyczny antytalent zupowy jestem:))))Duma mnie rozpiera:)
Asieńko-a nie mówiłam,że Anulka zdolniacha?Oczywiscie o rysunku a ni9e guzie mówię-a w czółko(mniemam,że tam się usytuował ból)buziak:*
Monidan-SOOTHA-specjalny na kaszel dla dzieci:)
Andzulina-czyli dobre wieści od Was-świetnie:)
Pauletta-nie wiem czy aby znowu nie chybię,ale -WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKIAZJI IMIENIN:)|)|))
Anineczko-nie kusi Cię zrobić testa???
Misia-nie no ładnie-ino zA"swoimi"się stęskniłas???A powiedz mi tego podwójnego szukasz dla Ala i nowej dzidzi czy może coś na skanie więcej pokazało???

o nie nie Lubiczanko- to nie mialo tak zabrzmiec...;)....oczywiscie za pisaniem ze wsyztskimi sie stesknilam!!

A z tym skanem to ja cie blagam....14 grudnia bede wiedziala na 100 proc...ale nie dopuszczam innej mozliwosci!

No,misia nie wiadomo,nie wiadomo:sorry2:Ja taka cwana bo już wiem na 100%,że jeden dzieć w drodze:-D...Jakby co będziesz musiała potrójnego wózka szukać:szok:
Asienko a co Anulka narysowała?:-)
Idę kotlety z jajek turlać:-D

Andziulina to fajnie,że Igorek już psoci,najlepsza oznaka zdrowia.

Lubiczanko ale na test kochana sporo za wcześnie,tak więc nawet sobie nie wmawiam jakiś zachcianek czy objawów :no::-D

my właśnie wróciliśmy z dworu,dzieciaki się wytarzały w śniegu,M mnie oczywiście nie omieszkał natrzec :baffled: ale fajnie bo słoneczko świeci i jest w miarę ciepło.
Zdjęc nacykaliśmy tak więc teraz może przyjśc odwilż :sorry2:
No i w tym momencie wszyscy gorącą czekoladę popijamy :tak::tak:

co do kurtek ja mam długą pikowaną z Dunnesa,kupiłam w zeszłym roku i jest nawet ciepła,dałam może za nią 15-20 euro :tak: też w niej wyglądam jak bambaryłka,ale co tam :-D

edit,własnie dostałam sms-a,że szkoła zamknięta również jutro :-D

biolu dzięki za wyjaśnienie odnośnie odrabiania tych dni kiedy szkoła zamknięta :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ano właśnie w Dunnesie były takie kurtki ale gdzieś w październiku,to wtedy nie kupowałam bo nie wiedziałam jaki brzuch będę miała a teraz już nie mają takich kurtek:no::wściekła/y:W kilku Dunnesach byłam to wiem:sorry2:
Ja też chcę takiego esa dostać bo Radek przeziębiony nadal na maksa:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry