asienka_r
mama Ani i Gabrysi
akby co będziesz musiała potrójnego wózka szukać
Asienko a co Anulka narysowała?:-)
na razie jakieś kreski

, ale i tak jestem z niej dumna:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
akby co będziesz musiała potrójnego wózka szukać
Asienko a co Anulka narysowała?:-)

, ale i tak jestem z niej dumna:-)Ano właśnie w Dunnesie były takie kurtki ale gdzieś w październiku,to wtedy nie kupowałam bo nie wiedziałam jaki brzuch będę miała a teraz już nie mają takich kurtekW kilku Dunnesach byłam to wiem
Ja też chcę takiego esa dostać bo Radek przeziębiony nadal na maksa![]()
i to już takim pokaźnym 
ale na teraz masz kurtkę? bo wiesz za 2 tygodnie to tutaj może byc +10 stopni 

- gdyby mieli odrabiac kazdy dzień kiedy mają "wolne" niespodziewane to ..musieliby z miesiąc wakacji chodzic
co Ty. Nic nie jest odrabiane
mam nadzieje,ze chociaz tej osobie się przyda;-)
pokaz no nam te Aniulkowe kreski

W koncu musi biedak wstawać o 5:30 

i nawewt nogi..... hehe
jak widzi gdzieś długopis to szuka czegoś po czym można malować...

i nic się nie stanie jak trochę ich posmakuje;-)jakieś ponoć nietoksyczne 

, moja to tylko jednego koloru użyła.
Wydawało mi się, że ona jednak za mała była, ale ona się uczy od dzieciaków, patrzyła, jak Martynka rysuje i sama chciała:-). Tatuś obiecał kupić stolik, żeby miała przy czym rysować i może unikniemy malowania po ścianach i stołach

.
nie poszedł dzisiaj do przedszkla po południu bo spał
i właśnie tego się boję że będzie mi zasypiał jak będę go przewozić z jednego przedszkola do drugiego
ale dzisiaj mu już dałam spokojnie zasnąc żeby sił nabrał i go nie rozłożyło
w kominku już napaliłam także cieplutko w salonie :-) P pojechał z robota do Dublina i aż się boję dzwonić i pytać na jakim etapie powrotu albo prac są coś czuję że dziś za prędko nie wróci 

dziękuję bardzo oprócz Ciebie jeszcze tylko moja mama pamiętała ciekawe czy P pamięta choć wątpię 
i przepis na grzybową poproszę :-)