reklama

Mamy z Irlandii!!

VKamcia ale slodka malarka Ci rosnie. Moja Oliva tez tymi pisakami bazgroli , ojjjj ona to wogole wszystkim lubi, najpierw byly kredki polecam takie grube z lidla sa super, poxniej doszly farbki i teraz pisaki no i ciastoline-to uwielbia,a ksiezycowego piasku to nie polecam bo za duzo sprzatania jest ha ha.
Ja nie wiem czy w Galway robiá to 3D, moja znajoma w zeszlym roku do Sligo jechala na to 3D, no ale przez ten rok moglo sie co zmienic, wiec najlepiej to zadzwonic i sie dowiedziec.

reklama
Vikamcia-na terrylandzie robia 3D i 4D:tak:masz tam wlasnie wiecej info na stronce.Nie wiem nic nt tamtejszej ginekolog,wiec nie pomoge:sorry2:
pauletta-najlepszego!Ja niestety przewaznie zgapiam od poprzedniczek bo nie pilnuje imienin:sorry2:;-)

u tej ginki ja bylam tez raz,,.. ona dojezdza tutaj z Pl...starsza babka... pracuje w Pl w szpitalu ginekologiczno- polozniczym...ja nie mam nic przeciwko ale chyba powinnas Martuski sie zapytac o wiecej bo ona tam chodzi cala ciaze

u tej ginki ja bylam tez raz,,.. ona dojezdza tutaj z Pl...starsza babka... pracuje w Pl w szpitalu ginekologiczno- polozniczym...ja nie mam nic przeciwko ale chyba powinnas Martuski sie zapytac o wiecej bo ona tam chodzi cala ciaze

madbebe wiem włąśnie że robią..

tylko chciałam się dowiedzieć jakieś opinie na temat tej ginki....
bo jeśli są dobre to po co jechać do Dublina do polmedu:sorry2:

Dididała mi cynk na gg,że pytasz o gin z terylandu.jak dla mnie pani doktor just sper osoba i doświadczonym lekarzem jest bardzo zadowolona.na poczatku ciąży jak do niej poszłam to oprócz wzyty jak potrzebowałam tabletki to ona mi ich nie przepisala tylko dała za free.No i odpowie na kazde pytanie.Ale to jest moja opinia.

Hej dziewczynki

Wpadlam sie przypomniec, czasu coraz mniej...15-ego lecimy do Pl i staram sie ogarnac wszystko, zyje juz swietami. 20-ego mam usg w Pl i moze moje diecko sie ujawni bo na ostatnim tylek pokazalo...

A wy kiedy z choinka startujecie????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry