reklama

Mamy z Irlandii!!

asienka moja ma właśnie mazaczki i nimi maluje, nie da się ich wcisnąć i są takie że obojetnie jak ułoży rączkę to malują :tak:jak jej dałam kredki to mi gryzła za bardzo.. a z plastikiem nic nie zrobi;-)

chciałam się spytać lasek z Galway czy znacie pl gina który zrobi mi usg 3d w galway??

reklama
hej dziewczyny;-) jakto będzie z tą pogodą co?:sorry2: podobno od jutra ma juz nie padac:sorry2: mam nadzieje :sorry2:, bo w niedziele jedziemy na ślub do belfastu jako świadkowie jeszcze i czarno widze tą droge:sorry2:

anineczka to taki normalny smoke alarm, ale raczej z tych porzadniejszych, on do pradu jest chyba podlaczony, dlatego mimo braku baterii ciagle sie swieci swiatelko w nim. No i to pipkanie co 30 sekund.. juz mnie dobija :-( A M nie ma w domu i kuzwa juz nie wiem co z tym zrobic.

lubiczanka ja mam przepis na pierniczki, ktore robisz na pare tyg przed swietami, one zaraz po upieczeniu sa mieciutkie, a potem twardnieja, dlatego wkladasz je du puszki i za 2 tyg beda znow mieciutkie. No chyba, ze masz duzo wilgoci, to szybciej :-) I jak je wyjmiesz, to wtedy sobie dekorujesz, sa przepyszne. Dam pozniej przepisik, dzis wieczorkiem lub jutro.

pauletta no to ja pojde za przykladem i pozycze Ci wszytskiego najlepsiejszego :tak:

Zobacz załącznik 305790

sandrula
... Ci powiem,ze do środy ponoć ma sie tak utrzymać:sorry2: jednak cały czas pamietaj ,ze to Ire jest;-)

anineczko
wspaniałe to to:tak: zmontuje takie dla Martyny, bo coś mi wierzyc w Swietego przestaje:dry::-D w tamtym roku mozna było zamówić karte która przyszła na adres domowy specjalnie dla dziecka a w niej takie szczegóły, ktore tylko dziecko i rodzice np.wiedzą :tak: tez faja rzecz- ale trza było zapłacić:sorry2:

Nikola sie boi Świetego:confused2:

Poki co wczoraj otworzyły dziewczyny kalendarze adwentowe i o dziwo Niki grzecznie po jednej czekoladce dziennie zjada:tak:

Ostatnia edycja:
no właśnie Tichonku bo w zasadzie to całą zimę przehulasz z brzuszkiem :tak: i to już takim pokaźnym :blink:
powodzenia w szukaniu :tak: ale na teraz masz kurtkę? bo wiesz za 2 tygodnie to tutaj może byc +10 stopni :sorry2:
Mam płaszczyk na brzuszek rosnący,tzn.taki zapinany tylko u góry i rozkloszowany,dałby radę i do 9 miesiąca:tak:ale jest mi w nim zimno:dry: a najważniejsze,że do Polski lecę za 3 tygodnie na ponad 3 tygodnie i tam to już nie mam co w tym płaszczu wyskakiwać bo zamrożenie pewne:sorry2:
ViKamciaG ale masz artystkę w domu:-D
Pauletta
najlepszego!
mis_usmiech_d.jpg

Ostatnia edycja:
Pauletta wszystkiego najlepszego:-):-):-):-).
Larcia tez tak mialam z tym czujnikiem i przestal pikac jak nowa baterie mu zaladowalismy. Pipna potem jeszcze raz i skonczylo sie.
ViKamciaG widze ze u Ciebie tez artystka rosnie.

lubiczanka przepis na pierniczki na watku z bozym narodzeniem :-)

asienka dzieki. Wlasnie sie dowiedzialam, ze mamy to podpiete pod prad, wiec nie da sie wylaczyc...chyba ze wyrwac heh. ALe M kupi baterie, wiec po sprawie. DZIEKI

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry