reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
U mnie nadal dolina:-(jakos tak psychicznie jestem podlamana bo nadal tej wody nie ma,a i fizycznie tez kiepsko, katar mnie nadal meczy gardelko pobolewa a od wczoraj to oczy szczypiá i mam strasznie czerwone.
Znowu dzis lanlord przyjechal i sprawdzajá gdzie to moglo zamarznac ehhh
A ja musze ruszyc tylek i wybrac sie na poczte i jakis shooping Tescowy bo pustki w lodowie.Ale mi sie nie chceeeee.....

reklama
Tichonek wrzucam ci linka do tego wozka firmy NURSE
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SUNNY spacerowy z gondolą/fotelikiem DUPLO>
Tak sobie go obejrzalam teraz dokladnie i ci powiem ze wcale duzo nie odbiega od JANE a ok 1000zl roznicy w cenie. Kurde ja nigdy nie bylam wozkomaniaczka ale ostatnio cosik czesto zagladam na takie stronki:-p:-)
I fakt czas leci i pamietam twoj post :tak:

Larcia to czekam na wiesci jak cos to wolalabym ok. 11ej

Lubicznko moj prywatny osobisty grzejniczek pracuje czasem na nocki a jak go brak to zimno czuje ze zdwojona moca:-D.

Kasiuleczko zdrowka i spokoju ducha. A doliny omijaj szerokim łukiem:tak:

Ostatnia edycja:
froq kochana dam znac, bo jeszcze nie wiem. Jak M nie zabierze mi jutro auta, to ja napewno wybywam w miasto plus gp musze zaliczyc. Ale jak nie bede miala auta, to jak najbardziej zapraszam. Odezwe sie.

Hehe,tę stronę to już mam przemaglowaną wzdłuż i wszerz:-D
Ja miałam bardzo podobny w wyglądzie wózek,tylko,że samą spacerówkę-Baby Design,taki: Wózek Spacerowy Sprint Baby Design Nr 04, WÓZKI SPACEROWE BABYLAND CENTRUM DZIECIĘCE i teraz chcę coś innego:sorry2:Najbardziej mi się podobają takie właśnie jak Triton:tak:Z dwoma mniejszymi kółkami z przodu:sorry2:Myślałam jeszcze o X-Landerze,ale tak jak mówię,ja bym chciała do wózka się "przymierzyć" a tu wszystko sklepy internetowe:baffled:

Witam

ale piękna pogoda,śnieg w nocy padał a teraz jest biało,ale słonecznie.Trzeba dzieciaki wytarzac w śniegu :rofl2:

Dziś mój M pracuje w domu bo pewnie nie dojechał by do pracy.

A ja coś w nocy spac nie mogę...kręcę się i wiercę do 2-3 w nocy :baffled:

Frog bardzo fajny wózeczek :tak::tak: aż sobie pooglądałam :-)

Lubiczanko zdróweczka dla Twiksika :tak::tak:

reklama
Ciao dziewczeta!!

Nareszcie udalo mi sie dorwac kompa..na chwile przynajmniej,bo zaraz kolezanka mi synow pod opieke przywozi 

U nas jak narazie bez zmian- Alex kaszle I smarka..ale gorzej nie jest wiec w sumie dobrze. Od wczoraj maltretuje go super mieszankami…hehe…kupilam mu Sambucol w Ever Greenie I sok z cebuli zrobilam. Niestety Al nienawidzi wprost..wiec niestety jestem zmuszona wlewac mu w gardlo na sile, co jest strasznym przezyciem. Zobaczymy..mam nadzieje,ze zwalczy to jakos z pomoca tych domowych metod.

Co do wozkow- to ja mam wiekszy problem bo potrzebuje podwojnego….Konsultacje z nasza naczelna wozkowa-Gastone juz za mna.  Ale wciaz nie wiem…

Co do imion to dla dziewczynki mamy juz od dawien dawna- czyli Gabriella. Dla chlopca mialo byc Max ale zmienilismy zdanie I bedzie Timothy.

Dziewczeta stesknilam sie za Wami- w sensie tymi z mojej tu prywatnej paczki..jako za spotkaniami….:( Ale Alus chrypi I doopa….:/

Dobra lece mezowi Salomona przyzadzac boz pracy na przerwe przyjechal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry