Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) USG w 12tygodniu...następna wizytę mam na 21 października w szpitalu .... i to będzie ten ogólny wywiad około 2-3 godz.
wyrwali mi siódemkę którą można było uratować...ale to moja wina ,że sobie dałam
samo rwanie było spoko... znieczulenie, prześwietlenia i takie tam...z tym że jeśli jest coś poważniejszego to oni sie tego nie podejmuja ...tylko od razu mówią WYRWAĆ
bo ona nie da rady jej wyleczyć ...poleciałam do Polski..oczywiście tam znalazła babka początkującą próchnicę w czterech zębach...i mi wszystko porobiła
a szóstkę uratowała!!!

Dziewczynt, uzywalyscie pieluch z Lidla?? Słyszalam ze nie odbiegaja jakoscia od pampkow. Jesli ktoras z Was probowala to podzielcie sie opinia

. Sorry, ze ciągnę temat i biję pianę, ale się we mnie zagotowało jak o tym przeczytałam na innym wątku.DokładnieHanah, zawsze najbardziej stajesz w obronie irandzkiej służby zdrowia i opieki nad ciężarnymi, a okazuje się, że ciążę miałaś prowadzoną prywatnie. Sorry, ze ciągnę temat i biję pianę, ale się we mnie zagotowało jak o tym przeczytałam na innym wątku.