ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Lubiczanko w argosie mozesz kupic np.mozesz kupic w hobebase w wodisie moze byc?
Znajomi kupowali dwa lata temu to 100e placili...ale oni kupowlai juz to takie wieksze co na podlodze sie stawia i chyba zbiornik ma 5litrowy...bo wiem ze sa tez male.
Anineczko jakos zbytnio nie oszczedzalismy..ale ja tez nie lubie jak jest znow za goraco...znajomi mieli za dwa miesiace 170e a za tamte dwa 130e ,wiec my nawet wiecej mamy..i powiedziec moge ze oni mieli cieplej ,jak dla mnie za goraco...a caly czas sie smiali z nas ze my, duzo nie grzejemy ...
bo oszczedzamy
a teraz wychodzxi ze my wiecej grzalismy

.
Znajomi kupowali dwa lata temu to 100e placili...ale oni kupowlai juz to takie wieksze co na podlodze sie stawia i chyba zbiornik ma 5litrowy...bo wiem ze sa tez male.
Anineczko jakos zbytnio nie oszczedzalismy..ale ja tez nie lubie jak jest znow za goraco...znajomi mieli za dwa miesiace 170e a za tamte dwa 130e ,wiec my nawet wiecej mamy..i powiedziec moge ze oni mieli cieplej ,jak dla mnie za goraco...a caly czas sie smiali z nas ze my, duzo nie grzejemy ...
bo oszczedzamy
a teraz wychodzxi ze my wiecej grzalismy

.
ale jutro mamy jeszcze jeden wiec zobaczymy, juz mam dosc a naprawde ciezko cos znalezc
, 
Wiktor chory ...szczeka jak najęty gorączka lekka i jeszcze z Zuzą się podzielił z tym, że Ona katar ma
i pokazałam znajomej co się zna , i wlasnie powiedziała że mam lekkie odwodnienie.. 
obrywał bluzgami też
wreszcie przed 13 po 16 godzinach zaczęłam przeć i w 5 minut była haneczka na świecie:-) i po tej całej katordze , wreszcie poczułam się szczesliwa i nie mogłam uwierzyć , że taki mały cudowny człowieczek ze mnie wyskoczył:-) bo dosłownie wyskoczyła